کد خبر: 1450925
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲
رحیم زارع:

فعالیت‌های فراکسیون قرآن در دوره جدید زیربنایی و برنامه‌ریزی شده است

گروه سیاسی: سخنگوی فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس با اشاره به عملکرد این فراکسیون در دوره جدید گفت: تلاش اعضا بر این است که فعالیت‌ها زیربنایی و برنامه‌ریزی شده انجام شود.

رحیم زارع، سخنگوی فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به عملکرد این فراکسیون در دوره جدید گفت: فراکسیون قرآن در این دوره متناسب با کارگروه‌های شورای توسعه فرهنگ قرآنی ساختار خود را تشکیل داد و اقدام به ایجاد کارگروه‌هایی کرد.
وی افزود: همان‌طور که کارگروه‌های شورای توسعه فرهنگ قرآنی با حضور نمایندگان دولت در زمینه آموزشی، پژوهشی و تبلیغی، ترویجی به فعالیت‌های اجرایی می‌پردازند، کمیسیون قرآن نیز تلاش کرد بر اساس وظایفی که بر عهده دارد، با ایجاد کارگروه‌هایی در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، تبلیغی، نظارتی و موضوع اعتبارات فعالیت‌های خود را در امر تقنین به پیش ببرد.
زارع  در مورد فعالیت‌های فراکسیون قرآن مجلس گفت: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد توسعه فعالیت‌های قرآنی به ویژه تربیت ده میلیون حافظ قرآن، این فراکسیون تلاش می‌کند بر اساس سیاست‌ها و راهبردهای توسعه فرهنگ قرآنی، به موضوعات توسعه فرهنگ قرآنی، نظریه‌پردازی در عرصه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بر اساس فرهنگ و معارف  قرآنی، حضور و مشارکت حداکثری مردم در فعالیت‌ها و توسعه فرهنگ قرآنی در بین خانواده‌ها و هدایت فرایندهای آموزشی و پژوهشی و تبلیغی و ترویجی در حوزه تقنین بپردازد.
وی افزود: تلاش این فراکسیون آن است که متناسب با سیاست‌های شورای توسعه فرهنگ قرآنی و سند جامع راهبری امور قرآنی کشور فعالیت‌های خود را انجام دهد و بتواند بین دستگاه‌ها و تشکل‌های قرآنی دولتی و غیر دولتی هماهنگی ایجاد کند.
زارع با بیان اینکه افراد زیادی در این فراکسیون عضویت دارند، گفت: کمتر فراکسیونی در مجلس وجود دارد که به این تعداد عضو داشته باشد؛ علاوه بر رئیس فراکسیون، اعضای شورای مرکزی و کارگروه‌ها نیز فعالیت‌هایی در عرصه رصد نیازمندی‌های جامعه قرآنی دارند و تلاش می‌کنند به‌گونه‌ای گام بردارند که خدمتی به فعالیت‌های قرآنی کشور داشته باشند.
وی تصریح کرد: خود فراکسیون نیز از وضعیت فعلی فعالیت‌های قرآنی در جامعه راضی نیست، چرا که ما انتظار داریم فرهنگ قرآن در ایران اسلامی توسعه بیشتری در جامعه پیدا کند؛ تلاش فراکسیون نیز در همین راستاست تا با فعالیت در عرصه تقنینی و نظارتی به وضعیت مطلوبی دست پیدا کنیم.
زارع با اشاره به عملکرد فراکسیون قرآن مجلس در مقایسه با سال‌های گذشته گفت: فعالیت‌های فراکسیون قرآن طی سال‌های گذشته به اقدامات و رایزنی‌های رئیس فراکسیون محدود می‌شد اما در این دوره تلاش شده کارها به صورت زیربنایی و برنامه‌ریزی شده انجام شود تا در دوره‌های بعد بتوانیم فراکسیونی قوی داشته باشیم.
این نماینده مجلس نهم افزود: فعالیت‌های این فراکسیون با مقایسه با سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست؛ تنها ‌چالش پیش روی این فراکسیون موضوع اعتبارات است اما با انگیزه‌ای که اعضا دارند کارها به خوبی پیش می‌رود.

captcha