به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اتاق تعاون مرکزی ایران، عبدالله بهرامی، بازرس اتاق تعاون، با اشاره به برگزاری جلسه هئیترئیسه اتاق، بازرسان و رؤسای کمیسیونهای اتاق تعاون گفت: یکی از مباحثی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، تشکیل کارگروه برای تهیه و تدوین راهکارهای عملیاتی در برنامه ششم توسعه به منظور ارتقای رشد بخش تعاون بود.
وی ادامه داد: قرار شد راهکارها از سوی هیئترئیسه اتاق، بازرسان و رؤسای کمیسیونهای اتاق مطرح و در نهایت به نمایندگان مجلس ارسال شود تا در تهیه برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گیرد.
این فعال حوزه تعاون تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم در این جلسه مشخص شدن تاریخ برگزاری مجمع اتاق تعاون است که مقرر شد در 30 مهرماه سال جاری دو مجمع اتاق به فاصله یک ساعت برگزار شود.
بهرامی بیان کرد: مجمع اول با دو دستور جلسه اصلاح و تطبیق اساسنامه اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس قانون اصلاح موادی از قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و بررسی و تصویب صورتهای مالی سال 92 و بررسی بودجه پیشنهادی برای سال 94 و مجمع دوم با دستور جلسه انتخابات هیئت رئیسه و بازرسان اتاق خواهد بود.