کد خبر: 1452095
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
محمدرضا پورمعین:

حلقه ارتباطی فراکسیون قرآن عده‌ای خاص را شامل می‌شود

گروه سیاسی: رئیس جمعیت قرآنی استان تهران با اشاره به ارتباط فراکسیون قرآن با جامعه قرآنی گفت: رئیس فراکسیون با شخصیت‌های مؤثر جامعه قرآنی ارتباط مناسبی ندارد و تنها با تعدادی انگشت‌شمار ارتباط دارد و به همین تعداد بسنده می‌کند.

محمدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در مورد فعالیت‌های فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی طی سال‌های گذشته اظهار کرد: اساساً هر پدیده جدیدی انتظارات جدیدی از سوی انسان به وجود می‌آورد؛ اگر این پدیده جدید، کارها را به خوبی پیش ببرد، اطمینان حاصل می‌کند و اگر این اطمینان تداوم پیدا کند، تبدیل به اعتقاد می‌شود.
وی افزود: فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس انصافاً توانست کارش را خوب شروع کند اما در اجرای فرایندها، برقراری ارتباطات، دریافت بهتر بودجه و مسائلی که لازم بود در درون قوه مقننه مثل سایر فراکسیون‌ها بپردازد، نتوانست موفق عمل کند.
پورمعین اظهار کرد: کمیسیون اقدامات شایسته‌ای در اجرای برنامه‌هایی همچون موضوع اعتبارات قرآنی، اعتمادسازی بین وزارتخانه‌ها و توسعه فعالیت‌های قرآنی داشته اما در استمرار فعالیت‌هایی که موجب اعتقادسازی در بین شخصیت‌های قرآنی می‌شود ضعف داشته است.
رئیس جمعیت قرآنی استان تهران گفت: استمرار اقدامات جهشی و گام‌های بلند در قوه مقننه باعث اعتمادسازی و ایجاد اعتقاد به این فراکسیون می‌شود که در این حوزه آسیب‌هایی وجود دارد.
وی درباره دلایل عدم موفقیت فراکسیون در ادامه فعالیت‌های خود گفت: در این فراکسیون تعداد کمی از نمایندگان به صورت فعال حضور دارند؛ هرچند از نظر کیفیت حضور این افراد معدود، وضعیت مطلوب است، اما مجلس از جمله جایگاه‌هایی است که کمیت در کنار کیفیت باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوان در پیگیری طرح‌ها و لوایح مؤثرتر عمل کرد.
پورمعین توجه به اسناد بالادستی را نیز ضروری دانست و اظهار کرد: فراکسیون نباید خود را جدا از برنامه‌های توسعه‌ای کشور بداند، به ویژه برنامه پنجم توسعه که می‌تواند کمک بسیاری به فعالیت‌های فراکسیون و اعضای آن داشته باشد.
رئیس جمعیت قرآنی استان تهران افزود: هر از چندگاهی صدایی از این فراکسیون شنیده می‌شود، در حالی‌که لازم است حداقل هر ماه یک بار فرایندی، طرحی یا گزارشی از این فراکسیون به هیئت رئیسه مجلس ارائه شود.
پورمعین در مورد ارتباط این فراکسیون با جامعه قرآنی نیز اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که فراکسیون باید به آن توجه داشته باشد ارتباط با کارشناسان و بدنه اصلی جامعه قرآنی است اما ارتباط این فراکسیون با کارشناسان برجسته و مؤثر دستگاه‌های قرآنی کشور دیده نمی‌شود.
وی افزود: رئیس فراکسیون که حقیقتاً به تنهایی بار مسئولیت این فراکسیون را بر دوش می‌کشد، با شخصیت‌های مؤثر جامعه قرآنی ارتباط مناسبی ندارد؛ تنها با تعدادی انگشت‌شمار ارتباط دارد و به همین تعداد بسنده می‌کند.
رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در پایان تصریح کرد: فراکسیون باید حداقل در سال 2 بار کارشناسان و شخصیت‌های برجسته قرآن را دعوت کند و آسیب‌ها را بررسی و پیشنهادها را دریافت کند تا در قالب طرح‌های قانونی در اجرایی کردن آنها اقدامات مناسبی انجام دهد.

captcha