کد خبر: 1454558
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۷

تلاوت سوره‌های بروج و طارق با صدای عبدالعزیز حصان + دانلود

گروه فعالیت‌های قرآنی: خبرگزاری ایکنا با همکاری شبکه رادیویی قرآن، شاهکاری از تلاوت مجلسی استاد «حصان» ملقب به ملک الوقف و الإبتدا از سوره‌های بروج، طارق و اعلی را ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌االمللی قرآن(ایکنا)، استاد محمد عبدالعزیز حصان در سال ۱۹۲۸میلادی در روستای «الفرستق» از توابع شهر «کفرالزیات» در استان غربیه یعنی در محل تولد استاد مصطفی اسماعیل و خلیل الحصری به دنیا آمد.

با پیگیری پدر محمد حصان و به دلیل نابینایی این کودک، وی تمام وقت خویش را صرف فراگیری قرآن کرد و در هفت سالگی در مکتب‌خانه و در محضر «عرفه الرشیدی» موفق به حفظ کامل قرآن کریم شد.

لازم بذکر است استاد عرفه در روستای دیگری به نام «قسطا» زندگی می‌کرد که به محل زندگی محمد حصان نیز به طور تقریبی دور بود و هر روز محمد و پدرش عبد‌العزیز مسافت به طور نسبی طولانی بین محل زندگی و کلاس درس را پیاده طی می‌کردند تا محمد بتواند حفظ خود را ادامه دهد.

استاد محمد عبدالعزیز حصان یکی از مشاهیر تلاوت قرآن کریم است و به لحاظ برجستگی در ادای نغمات و دقت در ظرافت‌های وقف و ابتداء او را «ملک الوقف و الإبتدا و التنغیم» لقب داده‌اند.

تلاوت سوره بروج آیات 11 تا 22، سوره طارق و سوره اعلی آیات 1 تا 3 با صدای استاد حصان

لازم بذکر است، براساس درخواست‌های مخاطبان از تنها خبرگزاری تخصصی قرآن جهان اسلام و به منظور انس عموم مردم با قرآن کریم، برآن شدیم تا مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی از شاهکارهای قراء مصری را با همکاری رادیو قرآن در اختیار علاقه‌مندان قرار دهیم.

تا پایان سال جاری سه روز در هفته روزهای یکشنبه، سه‌شنبه، جمعه ساعت 10 صبح یک فایل از تلاوت قراء برتر جهان اسلام بر روی خروجی خبرگزاری قرار می‌گیرد.

captcha