کد خبر: 1456359
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵

برگزاری نشست مجمع عالی بسیج کبودرآهنگ

گروه اجتماعی: سومین نشست مجمع عالی بسیج شهرستان کبودرآهنگ با هشت کارگروه در زمینه‌های مختلف در سالن تبلیغات شهرستان کبودرآهنگ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، احسان قنبری، فرماندار کبودرآهنگ در سومین مجمع عالی بسیج این شهرستان بیان کرد: جنگ تحمیلی بعد از پیروزی انقلاب شروع شد و از جنگ ضد انقلاب در کردستان گرفته تا کودتاها، درگیری‌ها، ترورها و بمب‌گذاری‌ها بر ما تحمیل شد هدف همه اینها مشترک بوده اما به برکت خون پاک شهداء همه خنثی شده‌اند.

وی افزود: جنگ نظامی تمام شد اما جنگ هنوز تمام نشده، فقط حربه و ابزار آن تغییر کرده است ما باید بنابر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب هوشیار باشیم تا در این جنگ نیز پیروز میدان شویم.

قنبری بیان کرد: امروز اگر در بحث هسته‌ای محکم و استوار ایستاده ‌ایم به خاطر مقاومت در جنگ تحمیلی است و اگر تجارب دفاع مقدس نبود الان در این مرحله از پیشرفت نبودیم؛ چرا که در این دوران پخته شدیم و همه اینها به همت شهدای عزیزمان بود که تا پای جان ایستادند و نگذاشتند حتی ذره‌ای از این خاک به دست دشمن غاصب بیفتد.

captcha