کد خبر: 1457925
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳
فرماندار کرج:

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تنها راه مقابله با هجمه‌های دشمنان است

گروه اجتماعی: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مؤثرترین راه برای مقابله با هجمه‌های دشمنان است و اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی ایران مرهون زحمات ایثارگران در دفاع مقدس است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، محمدتقی ایرانی، فرماندار کرج 15مهر در نشستی مشترک با مشاوران ایثارگران ادارات کرج، طی سخنانی اظهار کرد: اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی ایران مرهون زحمات دوران باشکوه دفاع مقدس است و می‌توان با الگوگیری از شهدا و تلاش‌های مجاهدت گونه ایثارگران افق روشنی را برای میهن اسلامی ترسیم کرد.
وی افزود: اگر امروز ایران اسلامی در محدوده ثبات و آرامش قرار دارد حاصل تلاش و رشادت‌های شهدا، ایثارگران و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس است، جایگاه ایثار و شهادت بسیار رفیع بوده و بر همگان ضروری است تا این جایگاه حفظ شود.
ایرانی بر رفع مشکلات ایثارگران تأکید کرد و گفت: این بزرگواران باید چه در داخل و چه بیرون از دستگاه اداری، الگوی اخلاقی و رفتاری برای افراد جامعه باشند.
فرماندار کرج در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت ترویج فرهنگ ایثارگری در جامعه اشاره و ابراز کرد: باید فرهنگ ایثارگری و شهادت در جامعه ترویج پیدا کند تا جوانان ما این رزمندگان دلاور را الگوی خود در زندگی قرار دهند.
وی ادامه داد: دستیابی دشمنان انقلاب و اسلام به اهداف شومشان در گروی فاصله گرفتن جوانان و نوجوانان از فرهنگ ایثار و شهادت است و نهادینه‌سازی فرهنگ شهادت موجب پویایی جامعه و حراست از آرمان‌های نظام می‌شود.
این مقام مسئول در پایان به تأکید مقام معظم رهبری در زمینه مسئله دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همواره مورد توجه مقام معظم رهبری بوده است؛ بنابراین باید با جدیت تمام اقدام به ترویج ارزش‌های دفاع مقدس، فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه کنیم.

captcha