کد خبر: 1459566
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰

«اسدی‌پور» تله‌فیلمی با محوریت وفای به عهد می‌سازد

گروه هنر: کارگردان فیلم «فیلادلفی» از ساخت تله‌فیلمی با عنوان «بامداد» با محوریت وفای به عهد خبر داد.

مجتبی اسدی‌پور، کارگردان و تهیه‌کننده سینما و تلویزیون، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره کارهای جدیدش گفت: درصدد هستم تا یک ماه آینده ‌تله‌فیلمی با نام موقتی «بامداد» را جلوی دوربین ببرم. این کار یک اثر اپیزودیک است که ابتدا قرار است در مؤسسه رسانه‌های تصویری پخش شود، سپس از یکی از شبکه‌های سیما روی آنتن رود.

این کارگردان درباره داستان فیلم گفت: نگارش فیلمنامه این کار را امیرحسین دواتگر بر عهده داشته و مضمون آن درباره خیانت و وفای به عهد است. در این کار سعی کردم توصیه‌های اخلاقی و اسلامی را در قالب داستانی معاصر به بیننده منتقل کنم. این کار سه اپیزود خواهد داشت که تمام آن در شب خواهد گذشت.

اسدی‌پور درباره کار دیگرش نیز گفت: «ضدضرب» نیز تله‌فیلم دیگری است که در آن به عنوان تهیه‌کننده فعالیت خواهم داشت. این کار را هادی شامانی کارگردانی خواهد کرد و این کار نیز در ابتدا از شبکه مؤسسه نمایش خانگی پخش خواهد شد و سپس از سیما روی آنتن خواهد رفت.

وی افزود: تصویربرداری این کار نزدیک به یک هفته است که آغاز شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد. سکانس ابتدای این فیلم تلویزیونی در جاجرود جلوی دوربین رفت و هم اکنون نیز در بهارستان تهران در حال پیگیری است. در این کار علاوه بر کارگردانی، تهیه‌کنندگی را نیز بر عهده دارم.

کارگردان فیلم ضدصهیونیستی «فیلادلفی» تأکید کرد: مجید صالحی، حدیث فولادوند، رامبد شکرآبی، امیر نوری، افسانه ناصری، ولی‌الله مؤمنی و ابراهیم کوخایی بازیگرانی هستند که در این کار حضور دارند.
سایر عوامل اصلی این پروژه عبارتند از:

سرمایه‌گذار: فاطمه شامانی، نویسنده: ناصر مولوی، مدیر تصویربرداری: رضا زینلی، طراح گریم: رضا عربی، صدابردار: عبدالرضا حیدری، طراح صحنه و لباس: علی وطن دوست، مدیر تولید: حسین ابراهیمی دستگردی، برنامه ریز: ماندانا نیمافر، دستیار اول کارگردان: ناصر مولوی، دستیار دوم کارگردان: سعید خلج، مجری طرح: موسسه فیلمسازی کیان فیلم سیما، دستیار برنامه ریز: سیدحامد مبردی، منشی صحنه: لیلا مربی، مدیر تدارکات: سعید غلامی، دستیاران صحنه و لباس: مهیار محرابی، فریده امام قلی خانی، عکاس: فاطمه پروین.

captcha