کد خبر: 1461141
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۲

اهدای جایزه حُسن تحصیل به ۱۱۹ نخبه از محل موقوفات البرز

گروه جامعه: همایش پنجاه و دومین سال اهدای جایزه بنیاد البرز امروز 26 مهرماه در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، همایش پنجاه و دومین سال اهدای جایزه بنیاد البرز از محل موقوفات حسینعلی البرز واقف خیر اندیش امروز 26 مهرماه با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین علی محمدی، رئیس اوقاف و امور خیریه، حاجی بزرگی، مدیر عامل بنیاد البرز، سهراب پور قائم مقام بنیاد نخبگان و جمعی از نمایندگان مجلس و مسئولان فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد.
در ابتدای این همایش حاجی بزرگی، مدیر عامل بنیاد البرز به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: این دومین همایش سراسری است که به مناسبت پنجاه و دو سال اهدای جایزه بنیاد البرز برگزار می‌شود.کمیته هماهنگی این همایش از اردیبهشت ماه شکل گرفت و انتخاب افراد نخبه از سوی نهادهای مسئول آغاز شد.
وی با بیان اینکه در همایش سال 92 ، 158 نخبه انتخاب شدند که در مجموع 350 میلیون تومان جایزه به این افراد اهدا شد عنوان کرد: امسال نیز 219 نخبه انتخاب شدند که در مجموع برای این افراد 620 میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شد.البته از مجموع 219 نفر به 100 نفر نخبگان طی مراسمی که در اردیبهشت ماه در سیستان و بلوچستان برگزار شد تقدیر به عمل آمد.
وی به برپایی این همایش را با هدف تجلیل از 119 نخبه باقیمانده دانست و گفت: از این تعداد 4 نفر دانشمند، 5 نفر مخترع، 20 نفر طلبه، 40 نفر دانشجو و 50 نفر دانش آموز بودند که به هر یک از دانشمندان 20 سکه بهار آزادی، به هر یک از مخترعان 10 سکه، به هر یک از طلاب و دانشجویان 4 سکه و به هر یک از دانش آموزان یک سکه اهدا شد.
وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای از میان 100 مخترع 15 نفر را به بنیاد البرز معرفی کرد اظهار کرد: بنیاد البرز براساس اساسنامه به انتخاب 5 مخترع اقدام کرد.در انتخاب این قهرمانان ملی از سلیقه گرایی و بخشینه گرایی خودداری و مطابق نیاز واقف عمل شد.
حاجی بزرگی به تشریح عملکرد بنیاد البرز از ابتدای تاسیس تاکنون پرداخت و اظهار کرد: اهدای 5 هزار وام تحصیلی، اهدای 500 وام اشتغال به کار و اهدای 2 هزار جایزه حسن تحصیل از این جمله بوده است.

امروزه وقف ابعاد  گسترده‌تری پیدا کرده است
در ادامه این مراسم سهراب پور، قائم مقام بنیاد نخبگان نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه وقف در گذشته بیشتر برای مدارس علمیه و مساجد صورت می‌گرفت گفت: امروزه وقف ابعاد  گسترده‌تری پیدا کرده و به نیازهای روز جامعه نیز می‌پردازد.
وی به تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون پیشرفت علم و فناوری اشاره و عنوان کرد: تکلیف ثروتمندانی که علاقمند به انجام کارهای خیر هستند ورود به عرصه علم و فناوری است دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی امروز به شدت نیاز به کمک دارند.
سهراب پور پیشرفت کشور را در گرو توجه به مراکز علمی دانست و گفت: پرچمی که در گذشته توسط واقفان برافراشته شده است امروز باید توسط نسل جدید با حفظ تواضع نگاه داشته شود.
وی مبتکر ایجاد بنیاد ملی نخبگان را مقام معظم رهبری معرفی کرد و گفت: با ابلاغ سیاست‌های علم و فناوری توسط معظم له وظیفه تک تک مسئولان مشخص شده است. مسئولین نباید پژوهش را یک امر فانتزی بدانند بلکه با تخصیص سرمایه باید در جهت گسترش آن گام بردارند. امروز نیاز کشور توجه به مسائل علمی در موضوع وقف است.

captcha