کد خبر: 1461202
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰

تأکید خانواده‌های قربانیان بریتانیایی داعش بر حفظ وحدت ادیان

گروه بین‌الملل: خانواده‌های دو قربانی بریتانیایی داعش از پیروان ادیان مختلف خواستند که با حفظ اتحاد، به مقابله با تروریست‌ها و اهدافشان در فتنه‌افکنی دینی برخیزند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «naharnet»، خانواده و دوستان «دیوید هینس»، امدادگر اسکاتلندی که توسط داعش سربریده شد، قرار است امروز در کلیسای شهر «پرث»  گردهم آیند و مراسم یادبود او را که سال گذشته در سوریه ربوده و ماه گذشته کشته شد، برگزار کنند.
پیش از برگزاری این مراسم برادر دیوید هینس و همسر «آلن هینینگ»، دیگر قربانی بریتانیایی سربریده شده توسط داعش، با انتشار نامه‌ای سرگشاده از مردم خواستند تا با شرکت در این مراسم یادبود، به مقابله با تروریست‌ها و اهدافشان برخیزند.
آنان در این نامه که در پایگاه خبری «گاردین» منتشر شد، اعلام کردند: «ما نباید اجازه دهیم که اقدامات گروهی کوچک، اتحاد پیروان ادیان مختلف را در جامعه ما برهم بزند».
این نامه تأکید کرد: «ما کسانی را که باعث ایجاد جدایی در میان ما می‌شوند و تلاش می‌کنند تا با مقصر نشان دادن مسلمانان و دین اسلام، نفرت علیه دینی خاص و پیروان آن را گسترش دهند، محکوم می‌کنیم».

captcha