کد خبر: 1462148
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۲

ارائه اوراق وقف جهت ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در همدان

گروه اجتماعی: فروش اوراق وقف برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در استان همدان از نیمه دوم مهرماه آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ‌از همدان، حجت‌الاسلام رضا حاجی زین‌العابدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان دوشنبه، 28 مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اوراق مشارکت وقف طرحی جدید از سوی سازمان اوقاف برای مشارکت همه اقشار جامعه با هر توان مالی است.

وی با بیان اینکه این اوراق در مرحله اول به‌صورت آزمایشی در بعضی از استان‌های کشور منتشر و به فروش رسید، افزود: در مرحله نخست درآمد فروش این اوراق وقفی برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در شیراز و تهران به کار خواهد رفت.

حجت‌الاسلام زین‌العابدینی کرد: نشستی با مسئولان بانک ملت در استان همدان برگزار شد و طی این نشست مقرر شد تا فروش اوراق وقفی برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان از نیمه دوم مهرماه در شعب بانک ملت استان آغاز شود.

وی ابراز کرد: این اوراق وقفی در مبالغ 100، 300 ، 500 هزار تومانی و 5 و 10 میلیون تومانی به فروش می‌رسد و هر خانواده‌ای با هر توان مالی می‌تواند با خرید این اوراق به هر اندازه در سنت حسنه وقف برای مشارکت در ساخت این بیمارستان که در شیراز ساخته می‌شود‌، شرکت کنند.

مدیرکل اوقاف همدان عنوان کرد: در این خصوص بانک ملت در استان همدان قول مساعدت و همکاری لازم در این خصوص داده است، در این راستا بانک ملت چند دستگاه کارت‌خوان را در اختیار اوقاف استان قرار خواهد داد.

وی گفت: ایجاد بیمارستان تخصصی سرطان می‌تواند در راه کمک به قشر عظیمی از بیماران به‌ویژه کودکان مبتلا به این بیماری بسیار کارگشا باشد؛ بنابراین اداره‌کل اوقاف استان در راه فروش این اوراق وقفی و مشارکت مردم استان همه توان خود را به کار بسته است.

captcha