کد خبر: 1464131
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹

برگزاری محافل قرآنی از سوی موسسه «سروش باران وحی» در مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محافل انس با قرآن در دو مسجد مشهد مقدس از سوی مؤسسه قرآنی سروش باران وحی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآنی سروش باران وحی به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان در مشهد مقدس به برگزاری محافل انس با قرآن در دو مسجد مشهد اقدام کرده است.

گفتنی است برگزاری محافل انس با قرآن در این شهر و در مراسم عزاداری ماه محرم با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و احیای توجه به قرآن و عترت در کنار هم  صورت خواهد گرفت که این مؤسسه قرآنی اقدام به برگزاری آن کرده است.

بنابر این گزارش مؤسسه قرآنی سروش باران وحی با همکاری فرهنگ‌سرای قرآن مشهد، این محافل انس با قرآن را در مسجد امام رضا(ع) واقع در بلوار طوس و مسجد امام حسین(ع) واقع در بلوار خیام هر شب پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا برگزار می‌کند.

لازم بذکر است در این محافل قرآنی، قاریان بین‌المللی و کشوری به تلاوت قرآن و بیان مفاهیم آیات پرداخته و پس از آن، مداحان به مدیحه‌سرایی اهل‌ بیت(ع) خواهند پرداخت.

captcha