کد خبر: 1464204
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۴
زهرا نقی‌زاده:

طرح ملی «نوای قرآن در شب عاشورا» برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور از اجرای طرح ملی «نوای قرآن در شب عاشورا» خبر داد.

زهرا نقی‌زاده، معاون فعالیت‌های قرآنی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: یکی از شب‌هایی که احیاء در آن ارزش و اهمیت فراوان دارد، شب عاشورا است. این شب در شمار هفت شب احیای سال شمرده شده است.
وی با اشاره به چند حدیث درباره فضیلت این شب ادامه داد: شیخ عباس قمی در مفاتیح‌الجنان به نقل از سید در اقبال براى این شب دعا و نمازهاى متعدد با فضیلت‌هاى بسیار نقل کرده و در فضیلت احیاء این شب روایت کرده که مثل آنست که عبادت کرده باشد به عبادت جمیع ملائکه و عبادت در آن مقابل هفتاد سال است.
نقی‌زاده عنوان کرد: حضرت امام حسین(ع) نیز در شب عاشورا از دشمن مهلت گرفت تا به نماز، دعا، ‌قرائت قرآن و استغفار بپردازد. همچنین ذکر این نکته بسیار ارزشمند است که طبق روایتی از پیامبر(ص) بهترین عبادت امت ایشان، تلاوت قرآن است.
وی خاطرنشان کرد: سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در راستای فرهنگ‌سازی احیای قرآنی شب عاشورا تصمیم دارد که طرح ملی «نوای قرآن در شب عاشورا» را طی بازه زمانی عصر تاسوعا تا اذان صبح روز عاشورا برگزار کند.
معاون فعالیت‌های قرآنی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور ابراز کرد: علاقه‌مندان می‌توانند طی روزهای آتی از طریق سامانه پیام کوتاه 300051220 و مراجعه به سایت‌های ایکنا www.iqna.ir و ایسکا www.iska.ir، نسبت به ثبت نام خود و همچنین دریافت میزان صفحات تلاوتشان، اقدام کنند.
وی در پایان تصریح کرد: در اجرای این برنامه دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی کشور نیز مشارکت دارند و پس از اتمام طرح به شرکت‌کنندگان به قید قرعه، کمک هزینه سفرهای زیارتی عتبات عالیات و مشهد مقدس اهداء می‌شود.

حسن
|
-
|
۱۳۹۳/۰۸/۰۶ - ۲۲:۱۹
0
0
سلام
لطفا لینک ثبت نام از طریق سایت رو هم درج کنید . گیج شدیم بس ک گشتیم و به هیچ جا نرسیدیم
سمیه نجمی
|
-
|
۱۳۹۳/۰۸/۱۲ - ۲۳:۳۴
0
0
با سلام
بنده خواهان شرکت در ختم قران با خواندن یک حزب هستم.
captcha