کد خبر: 1464950
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲

آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی به زادگاه خود سفر می‌کند

گروه اجتماعی: آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی، از مراجع شیعیان به‌مدت چهار روز به زادگاه خود، سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی، از مراجع شیعیان از امروز، ششم آبان به‌مدت چهار روز به زادگاه خود، سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی سفر می‌کند.
آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی امروز ساعت 14:30 وارد فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز می‌شود که مورد استقبال آیت‌الله ایمانی، نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس، استاندار و جمعی از مدیران ارشد این استان قرار خواهد گرفت.
مصاحبه با رسانه‌های استان فارس نیز در محل پاویون فرودگاه انجام خواهد شد و پس از آن در هر روز اقامت ایشان برنامه‌های مختلفی از جمله دیدار با اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه استان فارس، فرماندهان سپاه و دیدار مردمی خواهند داشت.
این مرجع عالیقدر شیعیان چهارشنبه و پنجشنبه، 7 و 8 آبان در جمع طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه فارس در محل حوزه علمیه مولی‌الموحدین شیراز سخنرانی خواهد داشت و فردا شب نیز بعد از نماز مغرب و عشاء دیدار مردمی در حرم شاهچراغ(ع) انجام می‌دهد.
اخبار تکمیلی و جزئیات دقیق برنامه‌های این سفر متعاقباً اعلام خواهد شد.

captcha