کد خبر: 1465543
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع):

هدف دشمن ضربه به فرهنگ کشور است

گروه اجتماعی: دشمنان کوچک‌ترین وسیله‌ها را بر ما تحریم کردند، اما تبلت، موبایل و سایر وسایل ارتباطی را تحریم نکردند، بنابراین آنها هدفشان ضربه به فرهنگ ماست، که تمامی ملت باید نسبت به این موضوع آگاه شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان،  غلامعلی ابوحمزه، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان سه‌شنبه‌، ششم آبان در همایش تبیین حمایت از جبهه مقاومت اسلامی و مضرات ماهواره، اظهار کرد: همچنین هدف فرهنگ غرب ترویج فساد اخلاقی و فساد فکری است، چراکه آنها از تجهیزات نظامی، سیاسی و اقتصادی کشور بی‌نتیجه مانده‌اند.

وی یادآور شد: روزانه 480 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان به داخل کشور پمپاژ می‌شود، که والدین و مربیان باید نسبت به هدف شیطانی دشمنان آگاهی داشته باشند.

ابوحمزه بیان کرد: در زمان بنی‌عباس عدم اطاعت از امامت در بین امت موجب بسیاری از فسادها شد و علت رستگاری امروز اطاعت امت از امامت است، که این موضوع باید برای دانش‌آموزان که نسل‌های آینده هستند بیشتر ترویج یابد.

وی افزود: اسرائیل از بین رفتنی بوده و بالاخره دیر یا زود از بین می‌رود، اما زمان آن مشخص نیست چراکه در جهان بیداری اسلامی تمامی منطقه را فراگرفته است، بیداری اسلامی از محورهای اصلی جمهوری اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: نسل‌های آینده در دستان آموزش و پرورش است، بنابراین این مجموعه باید برای تربیت نسل آینده تلاش کند، در جبهه مقاومت برای کمک به مسلمانان سوریه کمک نقدی بسیار بهتر از کمک‌های غیر‌نقدی است، چراکه ساکنان آن منطقه با کمک نقدی راحت‌تر می‌توانند امورات زندگی خود را بگذرانند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با درایت، تدبیر و هوشمندی توانستند توطئه دشمنان را خنثی کنند، عنوان کرد: تمامی ملت مدیون مقام معظم رهبری هستند.

ابوحمزه ادامه داد: دشمنان در حال سرمایه‌گذاری در فرهنگ ما هستند، که شاید بتوانند با نفوذ در فرهنگ ما به خواسته‌های شیطانی خود دست یابند، که مربیان آموزش و پرورش باید در این زمینه دانش‌آموزان را آگاه کنند، همچنین دشمنان اسلام با تحمیل تحریم‌ها تصور کردند، می‌توانند علیه ما پیروز شوند در حالیکه جوانان و نوجوانان ما آگاه هستند.

وی برخورد قهری برای امر به معروف و نهی از منکر را کار نادرستی خواند و ادامه داد: امر به معروف زمانی نتیجه مثبت دارد، که جایگزین مناسب برای آن در نظر گرفته شود و یا الگویی برای آنها به عنوان عبرت در نظر گرفته شود.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشارهبه ایام سوگواری امام حسین‌(ع) خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بر رعایت اخلاق و عبرت عاشورایی تاکید دارند که عبرت عاشورا در اولویت است.

captcha