کد خبر: 1466621
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
فرماندار تویسرکان:

فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه نهادینه شود

گروه اندیشه: فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه شود همچنین باید ایستگاه‌های مطالعه در همدان ترویج و تعبیه شود تا مردم از این موهبت برخوردار شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مهرداد موسوی، فرماندار تویسرکان یکشنبه، 11 آبان در نشست انجمن عمومی کتابخانه‌های و کمیته نهضت مطالعه مفید تویسرکان گفت: فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید در جامعه نهادینه شود همچنین باید ایستگاه‌های مطالعه در شهرستان ترویج و تعبیه شود تا مردم شهرستان از این موهبت برخوردار شوند.

وی افزود: روستای سید شهاب بیش از سه هزار نفر جمعیت دارد، کتابخانه‌ای با عنوان «بعثت» در این روستا با هزینه‌ای بالغ بر چهار میلیون تومان آماده‌سازی شده و در هفته کتاب افتتاح می‌شود.

فرماندار تویسرکان با اشاره به اهمیت مراجعه به کتابخانه نسبت به سال‌های گذشته گفت: با توجه به تکنولوژی‌های جدید روش مطالعه تغییر کرده ولی باید مطالعه کتاب را محور قرار دهیم.

موسوی اضافه کرد: در تویسرکان شش کتابخانه عمومی با 63 هزار و 409 عنوان کتاب در قالب 67هزار و 652 نسخه کتاب وجود دارد، در حال حاضر 2941 مترمربع زیربنای کتابخانه‌های شهرستان است که سرانه زیربنا به ازای هر 100 نفر جمعیت 2.83 درصد است.

وی با اشاره به رشد 25 درصدی همکاری در بحث نیم درصد شهرداری‌ها به کتابخانه‌های عمومی شهرستان در سال 93 عنوان کرد: کتابخانه‌های تویسرکان در بحث IT و تجهیز کتابخانه‌ها به اینترنت پرسرعت رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

captcha