کد خبر: 1466802
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱
حجت‌الاسلام رصاف:

تساهل و تسامح یکی از موانع اصلی امر به معروف است

گروه اجتماعی: رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس با اشاره به موانع و تهدیدات امر به معروف، نظریه تساهل و تسامح را یکی از موانع اصلی اجرای این دو فریضه دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، همایش آمرین و بزرگداشت شهدای امر به معروف و نهی از منکر روز شب گذشته، 10 آبان در حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز برگزار شد.
در این همایش قریب یک هزار نفر آمرین شیراز حضور داشتند که در آن حجت‌الاسلام امین رصاف، رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس سخنرانی کرد.
وی در این همایش با تأکید بر اینکه مسئله امر به معروف و نهی از منکر که به جد باید مورد عنایت تمام مردم و خاص مسئولان باشد، گفت: با وجود تمام صحبت‌هایی که در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر بیان شده است اما هنوز شاهد این هستیم که این فریضه با بی‌مهری و کم‌توجهی مواجه است.
حجت‌الاسلام رصاف عنوان کرد: بسیاری از اقوام گذشته به دلیل ترک این فریضه دچار عذاب شدند و این نشانه آن است که اگر امر به معروف در جامعه رخت بر بندد عذاب همگانی خواهد آمد و همه گرفتار خواهند شد.
دبیر قرارگاه قرآنی فارس با بیان اینکه امر به معروف سه مانع دارد، گفت: مانع اول این است که گمان می‌کنیم حرفمان کم‌اثر یا بی‌اثر است در حالی که برای اکثر انسان‌ها اثر دارد حتی اثر درازمدت و هیچ کلامی بی‌اثر نیست و در اکثر انسان‌ها اثرگذار است.
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: دوم مسئله مهم برخی گمان می‌کنند تا یک خطر جدی وجود دارد امر به معروف ساقط است مثلاً فرد مستی که اکنون چاقو در دست است اگر حرفی بزنیم این امر به معروف را ساقط می‌کند، در صورتی که چنین نیست.
وی، مانع سوم را تئوری تسامح و تساهل دانست و گفت: اینکه با خطا و گناه با مسامحه عبور کنیم یکی از تهدیدات و موانع جدی بر سر راه امر به معروف و نهی از منکراست.
حجت‌الاسلام رصاف به تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس اشاره کرد و گفت: قانونی که در مجلس تصویب شد پشت آن دشمنان ما احساس خطر کردند و دنبال این هستند نگذارند این دو فریضه در جامعه اجرا شود زیرا اگر امر به معروف جاری شود، جامعه زلال، شفاف و ارزشمند می‌شود که با اهداف آن‌ها سازگاری ندارد لذا جریاناتی مانند اسیدپاشی و مانع تراشی برای این دو فریضه انجام می‌دهند و باید همه حساس باشیم و بدانیم که دشمن امر به معروف دشمن دین ماست و با این دو فریضه ساده و سبک برخورد نکنیم.
یادآور می‌شود، در انتهای این مراسم از چهار خانواده شهید امر به معروف و نهی از منکر استان فارس تجلیل شد.

captcha