کد خبر: 1471901
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹

برگزاری دوره تربیت مربی مصحف در مؤسسه ثقلین یزد

گروه مؤسسات قرآنی‌ مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی مصحف ۲۱ تا ۲۳ آبان‌ماه در مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد برگزار می‌شود.

حسین قادری، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره تربیت مربی مصحف با مربیگری ابوالفضل علامی از چهارشنبه تا جمعه این هفته 21 تا 23 آبان‌ماه در ساختمان مرکزی این مرکز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این دوره ترجمه و مفاهیم قرآن به روش ترتیبی از روی مصحف ویژه ترجمه و مفاهیم قرآن آموزش داده می‌شود، ادامه داد: این دوره تخصصی ویژه مربیانی است که دوره تربیت مربی عمومی، ترجمه و مفاهیم را با موفقیت گذرانده‌اند.

مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد عنوان کرد: در دوره عمومی این تربیت مربی 60 نفر از بانوان و آقایان حضور داشتند که 24 نفر به عنوان برگزیدگان دوره اول مشخص شدند.

قادری با اشاره به اینکه دوره تربیت مربی مصحف به مدت 20 ساعت برگزار می‌شود، اضافه کرد: پس از پایان دوره آزمون به عمل می‌آید و به افرادی که حد نصاب لازم را دریافت کرده‌اند، گواهینامه از سوی مؤسسه ثقلین یزد و همچنین از سوی مؤسسه نورمبین استان قم اعطا می‌شود.

یادآور می‌شود، ساختمان مرکزی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد، خیابان امام، کوچه شهید پاک نژاد واقع شده است.

captcha