کد خبر: 1494785
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۴:۴۳

«راه‌های تعالی از ديد شانكارا، ابن عربی و مايستر اكهارت» به زبان انگليسی منتشر شد

گروه انديشه: اين پژوهش‌ نظريات سه عارف بزرگ از سه سنت متفاوت شرقی، غربی و اسلامی را در بر می‌گيرد. نويسنده ديدگاه‌های اين سه تن درحيطه نظريه‌های «مطلق متعال»، عروج روحانی سالك و رجعت وجودی را ترسيم می‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، كتاب «راه‌های تعالی از ديد شانكارا، ابن عربی و مايستر اكهارت» نوشته رضا شاه‌كاظمی توسط انتشارات «World Wisdom» در 262 صفحه به زبان انگليسی منتشر شد.
اين پژوهش‌ نظريات سه عارف بزرگ از سه سنت متفاوت شرقی، غربی و اسلامی را در بر می‌گيرد. نويسنده ديدگاه‌های اين سه تن درحيطه نظريه‌های «مطلق متعال»، عروج روحانی سالك و رجعت وجودی را ترسيم می‌كند.
در بخش اول با موضوع «شانكارا» آرای وی درباره مطلق متعال و جايگاه كتاب مقدس، اعمال، مناسك در وصول معرفت، مراقبه و تمركز و خودسازی بررسی می‌شوند.
در بخش دوم با موضوع «ابن عربی»، نظريات وی از قبيل بذر و ثمر، وحدت و كثرت، تقدس و نبوت و شان هستی‌شناختی رويت خداوند و نظريه «فنا» طرح می‌گردند.
در بخش سوم با موضوع «مايستر اكهارت» ديدگاه‌های او از قبيل ماورای تصور خداوند، فضيلت و تعالی و تمركز وحدانی، عقل و لطف، انديشه و عمل در جهان، مطرح می‌شوند.
captcha