کد خبر: 1686
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۱
با حضور مربیان استان سیستان و بلوچستان؛

کارگاه آموزش «قرآن و سبک زندگی» در مشهد برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کارگاه آموزش «قرآن و سبک زندگی» با حضور 34 مربی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان استان سیستان و بلوچستان در مشهد برگزار می‌شود.


مینا محمدیان، مسئول امور دفتری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: کارگاه آموزش «قرآن و سبک زندگی» با حضور 34 مربی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان استان سیستان و بلوچستان به‌مدت 5 روز در مشهد برگزار می‌شود.



وی در ادامه بیان کرد: این استان در حال حاضر دارای 27 مؤسسه قرآنی عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی است که این 34 مربی از 22 مؤسسه قرآنی فعال این استان انتخاب شده‌اند.



محمدیان اظهار کرد: کلاس‌های این کارگاه آموزشی از 6 آبان‌ماه جاری آغاز می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا 10 آبان‌ماه جاری ادامه می‌یابد.



مسئول امور دفتری اتحادیه مؤسسات قرآنی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این کارگاه آموزشی که ویژه مربیان است با حضور حسین اقبالی‌نسب برگزار می‌شود و کارگاه آموزش و مدیران مؤسسات قرآنی این استان نیز پس از محرم در مشهد برگزار خواهد شد.



محمدیان افزود: این طرح با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی برگزار می‌شود و فراگیران با سبک زندگی قرآنی در این دوره آشنا خواهند شد.


captcha