کد خبر: 1767967
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۹

اسرائيل قصد دارد تا هويت اسلامی فلسطين را از ميان ببرد

گروه بين‌الملل: فعاليت‌های رژيم صهيونيستی در فلسطين و حفاری مسجدالأقصی نشان‌گر اين امر است كه رژيم صهيونيستی می‌خواهد هويت اسلامی فلسطين به‌ويژه قدس شريف را از ميان ببرد.

«اسماعيل هنيه» نخست وزير دولت قانونی فلسطين كه به طور مستقيم و از طريق ويدئو كنفرانس در اجلاس دادستان‌های كشورهای اسلامی سخنرانی می‌كرد با بيان اين مطلب گفت: حتی سربازان اسرائيلی نيز به انجام اعمال نقض حقوق بشر در فلسطين معترف هستند در واقع اعراب و مسلمانان بايد بدانند كه اسرائيل برای از بين بردن هويت اسلامی و عربی در فلسطين تلاش می‌كند‌.
وی ضمن تشكر از برگزاركنندگان و شركت‌كنندگان در اين اجلاس كه به مثابه فرياد دادخواهی ملت فلسطين و مردم غزه است تصريح كرد: اسرائيل در تجاوزی بی‌رحمانه و حملات گسترده هوايی و زمينی عليه مردم بی‌دفاع غزه كليه حقوق انسانی را ناديده گرفت و با استفاده از سلاح‌های ممنوعه به زنان و كودكان و غيرنظاميان يورش برد.
وی با اشاره به اينكه اين رژيم در طی 22 روز تمامی مناطق امنيتی، درمانی و آموزشی غزه را ويران كرد، افزود: حاصل اين يورش بر جای گذاشتن 1500 شهيد و تعداد زيادی خانواده‌های داغ‌دار بود.
وی در ادامه با بيان اينكه به‌رغم اين جنايت‌ها هيچ سازمان و نهادی نتوانست اقدامی عملی برای ممانعت از حملات وحشيانه اين رژيم به عمل آورد تصريح كرد: سازمان‌های بين‌المللی كه در قبال مسائل كوچك‌تر اقدام به پيگيری و دستگيری جنايتكاران می‌كنند در مورد غزه سكوت اختيار كردند.
اسماعيل هنيه در ادامه خاطر نشان كرد: اقدام‌ها و تلاش‌های برخی كشورها برای همبستگی با مردم غزه بيانگر توجه آن‌ها به جنايات گسترده اسرائيل و تأكيد بر بی‌پاسخ نگذاشتن اين اقدامات است.
نخست وزير دولت قانونی فلسطين با تأكيد بر لزوم عملی‌كردن برخی اقدامات لازم از سوی كشورهای عربی و اسلامی برای مبارزه با اسرائيل عنوان كرد: ما خواستار برپايی دادگاهی بين‌المللی برای محكوم‌كردن قاتلين مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه هستيم.
وی در پايان از كشورهای عربی و اسلامی خواست تا در مقابل تجاوز و دسيسه‌های سياسی اين رژيم عقب‌نشينی نكنند و به مقاومت خود برای مقابله با يهودی سازی سرزمين فلسطين ادامه دهند.
اجلاس دادستان‌های كشورهای اسلامی برای بررسی راه‌كارهای حقوقی و موضوعات مختلف مربوط به نقض حقوق بشر 1 و 2 ارديبهشت با حضور محمود احمدی نژاد، «آيت الله سيد محمود هاشمی شاهرودی» رييس قوه قضاييه، «قربانعلی دری نجف آبادی» دادستان كل كشور و «محسنی اژه‌ای» وزير اطلاعات در تهران در حال برگزار می‌شود.
captcha