حجتالاسلام والمسلمين حسن ملكمحمدی، عضو كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و مديرعامل بنياد بينالمللی غدير در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) در آسيبشناسی عملكرد احزاب در كشور، با مهم و كليدی ارزيابیكردن نقش احزاب در جامعه گفت: احزاب متأسفانه به دنبال منافع گروهی خود هستند و اين مسئله برای جامعه اسلامی ايران پسنديده نيست.
وی افزود: احزاب بايد به دنبال منافع، اقتدار و امنيت ملی بوده و در چارچوب اصول «عزت، حكمت و مصلحت» فعاليت خود را در ايران اسلامی عمل كنند و چنين احزابی به طور حتم با توجه به بصيرت سياسی مردم، مورد توجه و اقبال عمومی قرار میگيرند.
نماينده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی به احزاب متذكر شد كه مردم با دقت، برنامههای آنها را رصد كرده و در مواقع تصميمگيریهای سرنوشتساز، واكنش خود را نسبت به اظهارات و مواضع احزاب اعلام میكنند.
ملكمحمدی در ادامه درباره علت عدم توفيق احزاب در سالهای پس از انقلاب در كشور، با بيان اينكه اين مورد را نمیتوان به همه احزاب نسبت داد، يادآور شد: برخی از احزاب در كشور هستند كه با بيش از 40 سال فعاليت، هنوز هم در راه خدمت به مردم و در چارچوب اهداف اسلامی حركت میكنند و معتقدم كه در سطح احزاب برجسته دنيا قرار دارند.
مديرعامل بنياد بينالمللی غدير، احزابی را كه با هدف خدمت به اسلام و مردم تأسيس میشوند و در عمل اين وظايف را به خوبی انجام میدهند، دارای جايگاه بسيار بالايی در جامعه ايران دانست.
وی در بخش ديگری از اين گفتوگو با اشاره به تأسيس حزب جمهوری اسلامی توسط شهيد آيتالله بهشتی، كه در رأس آن هم مقام معظم رهبری و آيتالله هاشمی رفسنجانی حضور داشتند، آن حزب را نمونهای از يك حزب به معنای كامل اسلامی عنوان و اظهار كرد: سند درخشان اين حزب، 72 شهيدی هستند كه انقلاب اسلامی را با خون خود بيمه كردند.
اين نماينده مجلس هشتم در پايان با بيان اينكه احزاب مركب از نيروهايی محدودی هستند و نمیتوانند تمام كشور را زير پوشش ببرند، خاطرنشان كرد: تعبير قرآنی آن حزبی كه شامل كل اقشار و آحاد امت اسلامی در سراسر جهان میشود، «حزبالله» است.