کد خبر: 1907544
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۱

تجمع ضد صهيونيستی مقابل دفتر صليب سرخ در بيروت

گروه سياسی و اجتماعی: جنبش مقاومت اسلامی فلسطين «حماس» ديروز؛ 26 فروردين هم‌زمان با روز اسير فلسطينی، تجمع مقابل دفتر سازمان صليب سرخ جهانی در بيروت ضد صهيونيستی برگزار كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه لبنان به نقل از روزنامه «القدس» فلسطين، اين تجمع به منظور اعلام همبستگی با خانواده اسيران و بازداشت‌شدگان فلسطينی و عرب دربند زندان‌های رژيم صهيونيستی در بيروت برگزار شد و شركت‌كنندگان با حمل پلاكارهايی با شعار حمايت از ملت فلسطين، ايستادگی خود در كنار اسيران دربند را اعلام كردند.
تجمع‌كنندگان همچنين با حمل تابلوهايی با تصوير كبوتری سفيد به عنوان نماد آزادی، آزادی تمامی بازداشت‌شدگان و اسيران فلسطينی را خواستار شدند.
مسئول سياسی جنبش حماس در بيروت طی سخنانی در تجمع ضد صهيونيستی ديروز به نمايندگی از اين جنبش، تأكيد كرد: مسأله بازداشت‌شدگان فلسطينی مسأله‌ای ملی است و در برنامه سياسی حماس و ديگر گروه‌ها اولويت دارد.
رأفت مرة در ادامه با بيان اين كه جنبش حماس تمام توان خود را برای آزادی اسيران و بازداشت‌شدگان فلسطينی به كار خواهد گرفت، سكوت بين‌المللی در برابر اين مسأله را محكوم كرد و گفت: اين سكوت نوعی مشاركت در اقدامات خشونت‌آميز و خودسرانه رژيم صهيونيستی محسوب می‌شود.
captcha