کد خبر: 1963
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱

یک قطعه زمین به نیت ساخت مسجد در لالجین وقف شد

گروه اجتماعی: واقفان خیراندیش ابراهیم فخاری و محمد امیر‌بیگی زمینی به متراژ 156 متر مربع و به ارزش بیش از 250 میلیون ریال را در لالجین با نیت ساخت مسجد و حسینه وقف نمودند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام علی ‌حسینی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان بهار دوشنبه، 6 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: واقفان خیراندیش ابراهیم فخاری و محمد امیر‌بیگی زمینی به متراژ 156 متر مربع و به ارزش بیش از 250 میلیون ریال را در لالجین با نیت ساخت مسجد و حسینه وقف نمودند.



وی افزود: باید هرچه بیشتر در جهت نهادینه شدن سنت وقف در جامعه تلاش کرد و امیدواریم این گونه حرکات در جهت تشویق و ترغیب مردم نیکوکار به خصوص شهرستان لالجین به سنت حسنه وقف موثر واقع گردد.



حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: وقف باعث زنده نگه‌داشتن واقعه بزرگ عاشورا و تداوم نهضت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله‌حسین‌(ع) است و باید در این راه نیز قدم‌هایی برداشته شود.



وی با بیان اینکه وقف یک سنت حسنه و سیره حضرت نبی اکرم‌(ص) است ابراز کرد: واقفان خیر‌اندیش با این عمل نام خود را در دنیا و آخرت جاودان خواهند نمود و وقف نمونه اعلای باقیات‌الصالحات است.



رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان بهار همچنین بر اهمیت وقف در امور جاری جامعه تأکید نموده و بیان کرد: وقف جامعه اسلامی را زنده و پویا نگه می‌‌دارد و باید واقفان خیر‌اندیش در نیات خود به نیازهای روز جامعه توجه بیشتری بنمایند.


captcha