کد خبر: 2094633
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۳
آيت‌الله العظمی مظاهری؛ استاد اخلاق و فضيلت

اصلاح و توسعه ساختار حوزه علميه اصفهان از اقدامات آيت‌الله العظمی مظاهری است

گروه سياسی: منتخب مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اينكه آيت‌الله العظمی مظاهری تشكيلات حوزه علميه اصفهان را اصلاح كرده و توسعه دادند، گفت: الان وضعيت به شكلی است كه نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه اصفهان زير نظر ايشان مديريت حوزه علميه را برعهده دارد.

حميدرضا فولادگر، منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، از آيت‌الله العظمی مظاهری به عنوان يكی از مدرسان مبرز حوزه علميه ياد كرد و گفت: ايشان از سنين جوانی به قم می‌روند و هم تلمذ و هم تدريس خود را در حوزه علميه ادامه می‌دهند.
وی افزود: اين مرجع تقليد از شاگردان مرحوم علامه طباطبايی، آيت‌الله العظمی بروجردی و حضرت امام(ره) بودند و بعد از اينكه دوران طولانی تحصيل طلبگی را به پايان رساندند، خود از مدرسان مبرز حوزه علميه قم شدند و در قم درس خارج فقه و درس اخلاق داشتند كه درس اخلاق ايشان زبانزد و معروف بود.
اين نماينده مجلس هشتم در ادامه يادآور شد: آيت‌الله العظمی مظاهری با وجود چنين جايگاهی كه در حوزه علميه قم داشتند و با وجودی كه در زمره مدرسين برجسته جامعه مدرسين بودند، در سال 1374 با نظر مقام معظم رهبری و درخواست مردم به اصفهان نقل مكان كردند.
فولادگر با يادآوری اين نكته كه بعد از فوت حضرات آيات صافی، خادمی و صادقی خلأئی در حوزه علميه اصفهان بوجود آمده بود، اظهار كرد: مردم اصفهان به همين دليل از آيت‌الله مظاهری درخواست كردند كه به اصفهان برگردند و بدين ترتيب وی با نامه مقام معظم رهبری به اين شهر برگشتند و تا امروز زعامت حوزه علميه اصفهان را بر عهده دارند.
وی اضافه كرد: هم‌اكنون درس خارج فقه و اصول و درس هفتگی اخلاق آيت‌الله مظاهری در اين شهر، به منظم‌ترين شكل در حال برگزاری است و نماز جماعت سه وقت به امامت ايشان برپاست و در مجموع نقش ايشان در اصفهان انكارناپذير است.
منتخب مردم اصفهان در مجلس با اشاره به تأليفات آيت‌الله العظمی مظاهری، به ولايت‌پذيری ايشان اشاره كرد و گفت: همانطور كه گفته شد، اين مرجع تقليد جايگاه ويژه‌ای در قم داشتند و اگر در اين شهر می‌ماندند امروز جزو مراجع معرفی‌شده جامعه مدرسين بودند، ولی نظر ولايت و خواست مردم اصفهان را پذيرفتند و با وجودی كه حوزه علميه اصفهان نسبت به قم محدود‌تر بود، ايشان به خاطر ولايت‌پذيری كه داشتند، اين نقل مكان را پذيرفتند.
فولادگر تأكيد كرد: آيت‌الله مظاهری از سال‌های قبل از انقلاب و در دوران مبارزه با رژيم ستمشاهی و همچنين در زمان حيات امام(ره) و نيز دوران مقام معظم رهبری، همواره مدافع نظام و ولايت بوده‌اند.
وی درباره جايگاه مردمی آيت‌الله العظمی مظاهری توضيح داد: مردم اصفهان مرتب با ايشان در تماس هستند و حداقل اينكه روزانه در نمازهای جماعت ايشان مردم می‌توانند مسائل خود را مطرح كنند و از طرفی ديگر دفتر اين مرجع تقليد هميشه آماده دريافت نظرات و مسائل مردم است.
اين نماينده مجلس هشتم با اشاره به اينكه آيت‌الله العظمی مظاهری تشكيلات حوزه علميه اصفهان را اصلاح كرده و توسعه دادند، گفت: الان وضعيت به شكلی است كه نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه اصفهان زير نظر ايشان مديريت حوزه علميه را برعهده دارد.
فولادگر در پايان به سابقه مبارزاتی اين مرجع تقليد در سال‌های قبل از انقلاب اشاره و خاطرنشان كرد: ايشان در مقاطع مختلف انقلاب همواره مدافع حركت امام(ره) و از جمله امضا‌كنندگان بيانيه‌های مدرسين حوزه علميه قم در حمايت از نهضت امام(ره) بودند.
captcha