به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، حجت الاسلام نجف لكزايی در همايش «اسلام و حكومت» در مجتمع آموزش عالی فقه با بيان اين مطلب تصريح كرد: ناآگاهی جهانيان و يا آگاهی های غلط آنها سبب سلطه جباران و استكبار بر عالم است و را ه حل آن هم آگاه كردن مردم در اين زمينه است.
لكزايی ادامه داد: رسالت اصلی امروز حوزه به تعبير امام خمينی آگاهی بخش به مسلمانان و مردم حهان است تا بتوان از زير سلطه استكبار رها شد.
وی اظهارداشت: پنج كشور زورگو در دنيا برای خود حق وتو درست كرده اند و در مقابل آرای دنيا می ايستند و همين موضوع را با توجيه هر كسی زور دارد حق است توجيه می كنند.
لكزايی با بيان اينكه راه حل مقابله با استعمار آگاهی بخشی به مردم جهان است تصريح كرد: راه حل اين مسايل، آگاهی بخشی است كه امام از آن به يقظه و بيداری تعبير می كنند.
وی با بيان اينكه امام خمينی بيش از 70 بار به آيه «قل انما اعظكم بواحدة ان تقوموا لله مثنی و فردی» استناد كرده اند عنوان كرد: آگاهی بخشی وظيفه نخبگان است و اگر نخبگان خودشان توجيه كننده نظام سلطه باشند وضعيت مفتيان وابسته به حكام كه امروز فتوا می دهند ايجاد می شود.
لكزايی بيان كرد: ريشه مشكلات ناآگاهی جهانيان و راه حل آن آگاهی بخشی است و هيچ راه ديگری هم ندارد؛ راه حل آن اين است كه حوزه اسلام ناب را معرفی كند.
وی با بيان اينكه هدف همان طور كه امام فرمودند تشكيل اتحادجماهير اسلامی است اظهاركرد: همان طور كه غرب برای خودشان اتحاديه و تشكيلات مشترك درست كرده اند امت های اسلامی نيز بايد در راه ايجاد اتحاد جماهير اسلامی گام بردارند و بيداری های اخير نويدبخش اين موضوع است.
استاد حوزه علميه قم با بيان اينكه آگاهی بخشی اسلام با فطرت هماهنگ است تصريح كرد: ما نبايد از امكانات اندك و ... بترسيم زيرا خداوند در آيه «قل انما اعظكم بواحدة ان تقوموا لله مثنی و فردی» فرموده كه اگر خداوند بخواهد مومنان با اندك عده و عده هم می توانند بر كفار پيروز شوند.