کد خبر: 2214077
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۱

آغاز به كار همايش هنر اسلامی در دوحه

گروه بين‌الملل: چهارمين همايش بين‌المللی هنر اسلامی ديروز، 7 آبان‌ماه، در دوحه پايتخت قطر آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «The Peninsula»، اين همايش به همت دانشگاه «كامن‌ولث» ويرجينيا در قطر با همكاری دانشكده هنر اين دانشگاه و بنياد هنر قطر در موزه هنر اسلامی دوحه آغاز به كار كرد.
«خدا زيباست و زيبايی را دوست دارد: زيربنای فرهنگ و هنر اسلامی» عنوان اين همايش است كه در آن كارشناسان برجسته هنر و معماری اسلامی از كشورهای مختلف جهان در مورد هنر اسلامی سخنرانی می‌كنند.
اين همايش با سخنرانی «پل گلدبرگر»، برنده جايزه پليتزر(Pulitzer) و نويسنده و منتقد برجسته در رشته معماری در مورد ساختار موزه هنر اسلامی دوحه با عنوان «معماری اسلامی و مدرنيسم: چالش موزه اسلامی» كار خود را آغاز كرد.
همايش هنر اسلامی دوحه به مدت سه روز به بررسی مسائل مختلف در مورد هنر و معماری اسلامی می‌پردازد و دوشنبه، 9 آبان‌ماه، به كار خود پايان خواهد داد.
اولين دوره اين همايش در سال 2004 ميلادی در شهر ريچموند در ايالت ويرجينيای آمريكا، دومين دوره آن تحت عنوان «نهرهای بهشت: آب در فرهنگ و هنر اسلامی» در سال 2007 در دوحه قطر و سومين دوره آن در سال 2009 با عنوان «رنگ در فرهنگ و هنر اسلامی» در كوردوبای اسپانيا برگزار شد.
captcha