به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه منطقه شرق و جنوب شرق آسیا، مسجد دارالفلاح بين یک هزار و 338 مسجد این شهر كه در مسابقه زیباترین و تميزترين مسجد شركت كرده بودند، عنوان زیباترین مسجد را کسب کرد.
«ماييگوس ناصر»(Maigus Nasir)، رئيس انجمن مساجد این شهر روز يكشنبه، 25 تیرماه، اظهار کرد: مسجد دارالفلاح در اين مسابقه رتبه نخست را کسب کرد و مساجد«الامين» منطقه كورانجی و المهاجرين منطقه «بونگا پايانگ»(Buga Payang)، مقامهای دوم و سوم را از آن خود کردند.
رئيس انجمن مساجد شهر پادانگ خاطرنشان کرد: اين مسابقه در راستای ایجاد فضایی سالم و آرامشبخش برای نمازگزاران در ماه رمضان برگزار شد و يك دستگاه خودرو به مسجدی که رتبه اول را به دست آورد، جهت انجام امور آن اهدا شده است و به مساجد دوم و سوم نیز به ترتيب مبلغ 15 و 10 میليون روپيه معادل دو و سه میلیون تومان اهدا شد.
لازم به ذکر است، اهالی مناطق شهر پادانگ امسال در غبارروبی، عطرافشانی و تميز كردن مساجد نقش بسيار مهمی ایفا کردند؛ در حالی که قبلاً این وظيفه متولیان این اماکن مقدس بود.