کد خبر: 2516012
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸

500 طلبه در سال 91 در دوره آموزشی مربيان مساجد قم شركت كردند

گروه فعاليت‌های قرآنی: دوره آموزش مربيان مسجد با حضور 500 نفر از طلاب خواهر و برادر در سال 91 برگزار شد و طلابی كه صلاحيت علمي‌شان تأييد شد، برای تبليغ چهره به چهره و اجرای برنامه‌های حلقه‌های معرفت به مساجد استان قم اعزام شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمين سعيد روحانی، مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، با اشاره به برنامه‌های سال 91 دبيرخانه تصريح كرد: با وجود كمی اعتبار و بودجه برنامه‌های اين دبيرخانه در حوزه‌های فرهنگی و هنری، آموزش و پژوهش و امور كانون‌های برادران و خواهران به صورت مفصل اجرا شد.
وی با اشاره به برگزاری اردوی جوانه‌های انتظار ادمه داد: اردوی جوانه‌های انتظار همچون سال‌های قبل در فصل تابستان برگزار شد؛ اين اردو هر سال با اهداف متعدد تربيتی برای مقاطع مختلف از راهنمايی تا دانشجويی برگزار می‌شود كه امسال در اردوگاه امير كبير واقع در شازند اراك با شركت هزار و 500 نفر از اعضای كانون‌ها برگزار شد.
حجت‌الاسلام روحانی تصريح كرد: از ديگر اردوهای برگزار شده سال 91، اردوی توجيهی بود كه هر سال با دعوت از مسئولان كانون‌ها انجام می‌شود و در اين اردو برنامه‌ها و سياست‌های كل سال برای شركت‌كنندگان توجيه می‌شود تا بدانند كه در سال پيش رو بايد با چه سياست و رويكردی در مساجد كار فرهنگی انجام دهند.
حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به ديگر فعاليت‌های دبيرخانه مساجد قم اضافه كرد: غير از اردو، نمايشگاه‌هايی هم به‌همت معاونت فرهنگی دبيرخانه در برخی مناسبت‌ها داشتيم كه از جمله آن‌ها نمايشگاه فجرآفرينان است.
وی ادامه داد: اين نمايشگاه در طول دهه فجر در مساجد و همچنين در مسير راهپيمايی روز 22بهمن برگزار شد كه البته در كنار اين نمايشگاه، نمايشگاه اوقات فراغت هم با شركت كانون‌ها برگزار شد.
مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد قم تصريح كرد: ديگر نمايشگاه بسيار مهم ما نمايشگاه دستآوردهای كانون‌های مساجد استان قم بود كه اين نمايشگاه امسال به صورت استانی در 14 استان كشور برگزار شد و قم نيز ميزبان اختتاميه آن بود.
وی بيان كرد: بازديد مسئولان كانون‌ها از نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم نمايشگاه كتاب تهران نيز از ديگر فعاليت‌ها در سال جاری است كه البته بن كتاب هم در اختيار اين بازديدكنندگان قرار گرفت.
روحانی همچنين از اجرای طرح «سی شب، سی ضيافت» در 30 مسجد قم در سال 91 خبر داد و افزود: از جمله مناسبت‌ها ماه مبارك رمضان بود كه برنامه‌هايی همچون «سی شب، سی ضيافت» در 30 مسجد برنامه‌های مفصلی اجرا می‌شد و برنامه ويژه روز قدس و همچنين جزءخوانی در حرم مطهر نيز از ديگر برنامه‌های ويژه ماه رمضان بود كه اين برنامه را كانون‌های مساجد اجرا كرده‌اند.
مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد قم ادامه داد: در برنامه‌های 22 بهمن نيز دبيرخانه مشاركت داشته و همچنين در ايام 14 و 15 خرداد‌ماه نيز نمايشگاه‌هايی داير شد و كانون‌ها در اين غرفه‌ها به عرضه فعاليت‌های فرهنگی خود به زائران پرداختند.
وی با اشاره به اهميت و نقش مربيان طلبه در انتقال معارف اسلامی به نسل جوان و نوجوان، بيان داشت: دوره آموزش مربيان مسجد با حضور 500 نفر از طلاب خواهر و برادر در سال 91 برگزار شد و طلابی كه صلاحيت علميشان تاييد شد، برای تبليغ چهره به چهره و اجرای برنامه‌های حلقه‌های معرفت به مساجد استان قم اعزام شدند.
captcha