به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه یزد، علی اصغر جعفری رئيس بسيج رسانه ملي و مشاور رئيس سازمان صدا و سيما، 19 فروردین ماه در نشست بسيجيان صدا و سيماي مرکز يزد از بسيج بعنوان شجره طيبه اي ياد کرد که موجب تقويت سازمان صدا و سيما و سلامت روح کارکنان است.
وی از بسيجيان بعنوان عناصري تاثيرگذار در مجموعه فرهنگي رسانه ملي ياد کرد و گفت: بررسي ها نشان ميدهد که برنامه هاي صدا و سیماي مرکز يزد از مخاطب بالائي برخوردار است که اين موجب مباهات است.
این مسئول با اشاره به اهميت و جايگاه رسانه ملي در شرايط کنوني جهان افزود: پيروزي انقلاب اسلامي ايران اتفاق بزرگي بود که معادلات جهاني را برهم زد و نبايد در اين رويداد از نقش رسانه ملي غافل شد
رئيس بسيج رسانه ملي با اشاره به برگزاري اجلاس 1+5،از اقتدار جمهوري اسلامي ايران در جهان ياد کرد و گفت: در کجاي جهان ديده ايد که قدرتهاي بزرگ نظراتشان را در قالب گفتگو بيان کنند؟ اين درحالي است که غرب که قدرتش فقط متکي به سلاح است با ملتي هوشمند همراه با ايدئولوژي کامل روبروست.
جعفري با اشاره به نامگذاري امسال بعنوان سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي بر بهره گيري بيشتر از نخبگان در رسانه تاکيد کرد و افزود: برگزاري انتخابات در سال جاري، بزرگترين نماد مردمسالاري ديني است و رسانه ملي بايد در اين عرصه با هوشمندي کامل زمينه حضور حداکثري مردم را در انتخابات فراهم کند.