کد خبر: 2520389
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲

فيلم‌نامه‌های قوی و مناسب با موضوع نام‌گذاری سال تدوين شود

گروه اجتماعی: مديركل ارشاد قم با بیان اینکه برای تحقق نام سال و فرهنگ‌سازی آن، لازم است به كارهای هنری چون تئاتر و فيلم و ... با اين موضوع پرداخته شود، گفت: از اين رو نيازمند تدوين فيلم‌نامه‌های قوی و مناسب هستيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، سيدمرتضی اسماعيلی‌طبا، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم 28 فروردين‌ماه در ديدار با سرگرد پاسدار محمود علامه روشن، مسئول بسيج هنرمندان و معاونین با وی، ضمن تأكيد بر ضرورت تقويت و پرورش هنرمندان بسيجی استان، اظهار کرد: برای استفاده از ظرفيت اين هنرمندان و پرورش هنرمندان متعهد و متدين، اين اداره كل می‌تواند با همكاری سازمان بسيج هنرمندان گام‌های مثبتی بردارد.
وی مشاركت اين دو نهاد را در اجرای هرچه بهتر برنامه‌های فرهنگی ـ هنری استان از جمله جشنواره‌ها، نمايشگاه‌ها، توليد و اجرای تئاتر و ... بسيار مؤثر عنوان و ابراز کرد: برای تحقق حماسه سياسی و حماسه اقتصادی و فرهنگ‌سازی آن، لازم است به كارهای هنری چون تئاتر و فيلم و ... با اين موضوع پرداخته شود.
اسماعيلی‌طبا به كمبود فيلمنامه قوی در سطح كشور اشاره كرد و گفت: پرورش هنرمندان زبده و متعهد نياز استان و حتی كشور است كه با توجه ويژه به مقوله آموزش، اين نياز برطرف خواهد شد و بهتر است اين اشخاص از ميان هنرمندان بسيجی متعهد و متدين باشند.
وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی مناسب، هم باعث ارتباط بيشتر با هنرمندان بسيجی می‌شود و هم باعث ارتقای آنان خواهد شد كه با اين روش كادری مجرب برای استفاده در فعاليت‌های هنری پرورش می‌يابد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در ادامه ضمن ارائه پيشنهادی در خصوص آگاهی‌سازی هنرمندان بسيجی استان، اظهار کرد: برای آشنايی اين هنرمندان با معضلات اجتماعی از جمله خطرات فرقه‌های انحرافی، اينترنت و شبكه‌های اجتماعی مجازی، ماهواره، جنگ نرم و...، به صورت مستمر از كارشناسان زبده استفاده شود.
اسماعيلی‌طبا در پايان از عدم وجود آمار دقيق وضعيت هنری و هنرمندان استان ابزار تأسف كرد و افزود: اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم طرح كامل آمايش هنرمندان استان را در دستور كار خود قرار داده است كه در صورت تصويب در شورای فرهنگ عمومی اجرايی خواهد شد.
captcha