کد خبر: 2521839
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳

مراسم بزرگداشت آيت‌الله رضوانی فردا در مدرسه عالی شهيد مطهری برگزار می‌شود

گروه سياسی: مراسم بزرگداشت آيت‌الله رضوانی، عضو فقيه شورای نگهبان فردا دوم ارديبهشت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم بزرگداشت عضو فقيه شورای نگهبان با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.
اين مراسم فردا دوشنبه دوم ارديبهشت‌ماه از ساعت 10 صبح در مدرسه عالی شهيد مطهری برگزار می‌شود.
اين گزارش حاكی است، مراسم تشييع پيكر مرحوم آيت‌الله رضوانی صبح امروز در مسجد حاج سيد عزيزالله بازار تهران برگزار شد.
آيت‌الله حاج شيخ غلامرضا رضوانی، عضو فقهای شورای نگهبان صبح روز گذشته دعوت حق را لبيك گفت، ايشان در سال 1309 در خمين به دنيا آمد و تحصيلات خود را تا درجه اجتهاد ادامه داد. ايشان در دوره اول و دوره سوم تا پنجم عضو شورای نگهبان بودند و از ديگر سوابق ايشان می‌توان به عضويت در مجلس خبرگان رهبری، تدريس خارج در نجف اشرف و تهران، نماينده حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری در بازار و رئيس ديوان عدالت اداری اشاره كرد.
آيت‌الله رضوانی از اول اسفند 1358 تا 29 تير 1362 به عضويت شورای نگهبان درآمد و پس از مدتی مجدداً از 9 شهريور 1368 تا كنون عضو اين شورا بود.
captcha