کد خبر: 2522747
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۶

برگزاری مسابقه «گوهر پنهان بقيع» در اشتهارد

گروه ادب: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشتهارد از برگزاری مسابقه كتابخوانی با عنوان گوهر پنهان بقيع در اين شهرستان خبر داد.

مسعود جمشيدی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشتهارد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، با اعلام خبر برگزاری مسابقه «گوهر پنهان بقيع» در اشتهارد گفت: اين مسابقه از سلسله برنامه‌های اولين كنگره بزرگداشت مقام حضرت زهرا(س) است.
وی افزود:كتابچه اين مسابقه با عنوان «زهرای اطهر؛ الگوی برتر» در مساجد، مدارس و مكان‌های فرهنگی اين شهرستان توزيع شده است و علاقه‌مندان می‌توانند نسبت به تهيه اين كتابچه‌ها و تكميل سؤالات آن اقدام كنند.
جمشيدی خاطرنشان كرد: اين مسابقه از 27 فروردين‌ماه آغاز شده و تا پنجم اردیبهشت‌ماه ادامه دارد و پس از اتمام مهلت شركت در مسابقه، شركت‌كنندگان می‌بايست پاسخ‌نامه‌ها را به دبير خانه مسابقه تحويل دهند.
وی ادامه داد: پس از تصحيح پاسخ‌نامه‌ها به افرادی كه بيشترين امتياز را آورده‌اند و سؤالات را به درستی پاسخ داده‌اند به قيد قرعه در نماز جمعه اين شهرستان هدايايی اهدا می‌شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اشتهارد تصريح كرد: شركت در اين مسابقه رايگان بوده و كتابچه‌ها بدون دريافت هيچ هزينه‌ای در اختيار علاقه‌مندان قرار می‌گيرد.
وی در پايان به برگزاری محفل انس با قرآن كريم در روز چهارم اردیبهشت‌ماه در اين شهرستان اشاره كرد و گفت: بنا شده برای اين محفل از قاری كشوری دعوت به عمل آيد.
captcha