کد خبر: 2522935
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

آشنايی با هنرمند يزدی تصويرگر واقعه عاشورا

گروه هنر: يكی از هنرمندان يزدی به معرفی هنرش كه تصويرگری واقعه عاشورا بر روی پارچه‌های مخمل است، پرداخت و گفت: بايد كربلا را احساس كرد كه اين كار از راه مطالعه، شناخت و درك واقعه و همچنين شركت در مجالس امكان‌پذير است.

محمدعلی محتشمی‌نيا(چيتی)، يكی از هنرمندان يزدی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، به معرفی هنرش كه تصويرگری واقعه عاشورا بر روی پارچه‌های مخمل است، پرداخت.
اين هنرمند عقيده دارد كه هركس به قدر معرفت خود می‌تواند از دريای با كرامت اهل بيت(ع) برداشت كند و شناخت واقعه كربلا و آشنايی با هدف امام، انسان را وا می‌دارد كه هرچه دارد در طبق اخلاص گذاشته و ارائه كند.
وی در مورد نحوه انتخاب موضوع پرده‌هايش گفت: موضوع پرده‌ها تعدادی سفارشی هستند اما اين بدين معنی نيست كه من دخل و تصرفی در آن ندارم، حتی كارهای سفارشی نيز بستگی به شهر و محل آن دارد كه بايد اطلاعات كافی داشته باشم اما زمانی كه برای دل خودم كار می‌كنم اينگونه نيست.
محتشمی‌نيا درخصوص تأثير مطالعه حول واقعه كربلا در انتخاب طرح‌هايش گفت و افزود: مطالعه مهم‌ترين نكته در موضوع واقعه كربلاست و بايد كربلا را تا حدی لمس و احساس كرد و اين جز با مطالعه و شناخت و درك و شركت در محافل و مجالس و عرض ارادت به آستان بزرگواران محقق نمی‌شود.
اين هنرمند يزدی عقيده دارد عاشق واقعی كسی است كه اول درك كند و بعد واقعه كربلا را به تصوير بكشد و اشك بريزد.
وی در مورد زمان نقاشی طرح‌هايش گفت و افزود: با توجه به روحانيت شب و نيمه شب، من طرح‌هايم را در اين زمان انتخاب می‌كنم؛ چرا كه در اين زمان انسان از مسائل دنيوی دور می‌شود و با خداوند ارتباط بهتر و بيشتری دارد. ابتدا وضو می‌گيريم تا در حين كار زيارت هم رفته باشم.
captcha