کد خبر: 2526171
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱

امام خامنه‌ای راه درست را به علما نشان دادند

گروه بين‌الملل: شيخ هانی حميد الثامر تأكيد كرد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای، علما را در مسير صحيح جهت برقراری وحدت ميان مسلمانان قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری بين‌الملی قرآن(ايكنا)، شيخ هانی حميد الثامر، نماينده آيت‌الله سيستانی در استان «دياله» ديروز، 9 ارديبهشت‌ماه، در گفت‌وگو با شبكه خبری العالم، اجلاس بين‌المللی علما و بيداری اسلامی در تهران را اقدامی مبارك و برگرفته از تعاليم قرآن كريم توصيف و تاكيد كرد كه تنها راه دفع فتنه، بر اساس توصيه قرآن كريم، گفت‌وگو و تفاهم حتی با غير مسلمانان است.
نماينده آيت‌الله سيستانی علما را ركن بيداری در زندگی امت اسلامی و پيشگامان بيداری اسلامی توصيف كرد و افزود: امام خمينی‌(ره) با اقدام مبارك خود بيداری اسلامی را در جهان شكوفا كرد و اين راه با رهبری حضرت امام خامنه‌ای(مد‌ظله‌العالی) ادامه دارد.
شيخ هانی حميد الثامر تاكيد كرد: رهنمودهای مقام معظم رهبری در اجلاس علمای امت و بيداری اسلامی، علما را در مسير درست و صراط مستقيم قرار دادند؛ راهی كه آنها را به سوی انجام وظيفه در متحد كردن مسلمانان رهنمون می‌سازد.
captcha