کد خبر: 2527201
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۹

تدوين جلد دوم كتاب «خاطرت آيت‌الله سيدمحمد خامنه‌ای»

گروه ادب: نويسنده جلد نخست كتاب «خاطرت آيت‌الله سيدمحمد خامنه‌ای» از آغاز تدوين جلد دوم اين اثر خبر داد.

جواد كامور‌بخشايش، نويسنده جلد نخست كتاب «خاطرت آيت‌الله سيدمحمد خامنه‌ای» در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) از نگارش جلد دوم اين اثر خبر داد و گفت: كار تدوين و مصاحبه‌های جلد دوم اين كتاب آغاز شده و تا پايان سال منتشر می شود.
وی با بيان اينكه جلد دوم خاطرات وی از سال 57 تا سال 90 را در برمی‌گيرد افزود: در اين جلد جزئيات ترور آيت‌الله سيدمحمد خامنه‌ای توسط منافقان جالب است كه دو تن از محافظان وی شهيد می‌شود.
كامور بخشايش در ادامه با اشاره به گمنام ماندن وی و نقششان در پيروزی انقلاب اسلامی اظهار كرد: ايشان از گمنام ماندن نقششان در پيروزی انقلاب اسلامی گله‌مند هستند، اما برای آن تحليل‌های خاص خودشان را دارند.
وی ادامه داد: خود ايشان هم در خلال بيان اين خاطرات از اين موضوع اظهار گله‌مندی كردند و با ديدگاه فلسفی خود در مورد آن توضيح دادند كه البته ما در متن كتاب هركجا كه ايشان از خاطره به سمت بيان ديدگاه‌های خود رفته اند، با ايجاد يك مميزه خاص، مخاطب را آگاه كرديم.
اين تدوينگر با اشاره به تدوين جلد نخست اين اثر بيان كرد: مصاحبه برای تدوين اين مجموعه از سال‌ها قبل در مركز اسناد انقلاب اسلامی آغاز شد و رضا بسطامی و عباس آگاهی بيش از 120 ساعت مصاحبه با حضرت آيت‌الله سيدمحمد خامنه‌ای انجام دادند.
كامور‌بخشايش ادامه داد: بنده و جواد عربانی هم اين مصاحبه‌ها را تدوين كرديم كه در مجلد نخست بيش از 50 ساعت مصاحبه ايشان در مورد خاطراتشان از سال‌های قبل از پيروزی انقلاب به كار گرفته شد كه البته برای تكميل اين مصاحبه‌ها 30 جلسه نيز مصاحبه تكميلی انجام داديم تا ابهامات موجود رفع شود.
وی تصريح كرد: راوی اين كتاب نكات ارزشمندی از تاريخ انقلاب را از زوايای گوناگون واكاوی كرده و برخی از ابعاد پنهان از تاريخ انقلاب را در كتاب خود شرح داده كه از مهم‌ترين آن‌ها می‌توان به تشكيل گروه سری 11 نفره با حضور ايشان، مقام معظم رهبری، آيت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی، آيت‌الله مصباح يزدی، حجت‌الاسلام ابراهيم امينی، آيت‌الله مشكينی و ... اشاره كرد كه راوی به شرح چگونگی پيوستن آن‌ها به گروه مبارزاتشان تا لو رفتن گروه پرداخته است.
وی گفت: بخش ديگری از اين كتاب به بيان تاريخ سياسی و اجتماعی مشهد و خاندان حسينی خامنه‌ای در ايام پيش از پيروزی انقلاب اسلامی می‌پردازد و نقش آن‌ها را به لحاظ علمی و اجتماعی و تاريخی مورد توجه قرار می‌دهد.
captcha