کد خبر: 2527689
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱

سرای بانوان در محلات قم ايجاد می‌شود

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری قم از ايجاد سرای بانوان در محله‌های قم و برپايی جشنواره‌های فرهنگی در راستای تكريم بانوان خبر داد.

محسن نصيری، معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهردار قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، گفت: برنامه‌های گوناگونی برای اوقات فراغت بانوان در تابستان امسال پيش‌بينی شده است و يكی از آن‌ها ايجاد سرای بانوان در محله‌های قم خواهد بود.
وی افزود: براساس برنامه‌ريزی‌های انجام شده مجموعه بوستان بانوان برای بانوان قمی طراحی شده كه پس از تكميل پروژه در اختيار آنان قرار می‌گيرد.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری قم ابراز كرد: اميدواريم با برنامه‌ريزی‌های منسجم جشنواره‌های فرهنگی متنوعی در قم برپا شود.
وی با بيان اينكه معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری قم توجه ويژه‌ای به امور بانوان دارد تصريح كرد: ارتقای مشاور بانوان به مديريت امور بانوان در شهرداری، توسعه بوستان نرگس، ايجاد سرای بانوان در محله‌های شهر و... از جمله برنامه‌هايی است كه برای بانوان قمی در معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری قم در نظر گرفته شده است.
نصيری از ديگر برنامه‌هايی كه برای بانوان در نظر گرفته شده است را كارهای پژوهشی با رويكرد خاص و انعقاد تفاهم‌نامه‌ با مركز سلامت خانواده برای انجام مشاوره عنوان كرد.
وی در بخش پايانی سخنان خود آموزش را مهم‌ترين مبنای پيشرفت يك جامعه ذكر و خاطرنشان كرد: برای بالا بردن سطح علمی بانوان كلاس‌های آموزشی مطلوبی نيز در نظر گرفته شده است كه در آينده‌ای نزديك شرح آن اعلام خواهد شد.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری قم ابراز كرد: اميدواريم توان خدمت در كنار حريم حرم حضرت معصومه (س) ايجاد شود و مردم قم از خدمات ارائه شده رضايت داشته باشند.
captcha