به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، همسر شهيد مدق، فردا پنجشنبه، از ساعت 11 تا 12 در مؤسسه انتشاراتی «روايت فتح» در بيست و ششمين نمايشگاه بينالمللی كتاب تهران حضور يافته و سپس در سرای اهل قلم كودك و نوجوان از ساعت 12 تا 13 به بيان خاطره از شهيد میپردازد.
همسر شهيد فكوری هم جمعه 20 ارديبهشتماه سال جاری از ساعت 11 تا 12 در غرفه روايت فتح حضور يافته و سپس طی نشستی از ساعت 12 تا 13 در محل سرای اهل قلم كودك و نوجوان نمايشگاه بينالمللی كتاب تهران به بيان خاطراتی از شهيد خواهد پرداخت كه حضور در اين نشستها برای عموم مردم و دوستداران ادبيات تاريخ شفاهی و دفاع مقدس آزاد است.
غرفه مؤسسه «روايت فتح» در راهروی 22 شبستان اصلی مصلی امام خمينی(ره) در نمايشگاه كتاب تهران قرار دارد.
بيست و ششمين نمايشگاه بينالمللی كتاب تهران تا 21 ارديبهشتماه سال جاری در مصلی امام خمينی(ره) با شعار «كتاب، چشمه جوشان دانايی» برپاست.