کد خبر: 2531606
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱

رژيم اسرائيل به آزادی عبادت در اماكن مقدس احترام بگذارد

گروه بين‌الملل: ديپلمات ارشد اتحاديه اروپا ديروز، 20 ارديبهشت، از رژيم اسرائيل خواست به حق دسترسی مردم فلسطين به اماكن مقدس و آزادی عبادت در اين اماكن احترام بگذارد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌‌رسانی «Andolu Agency»، كاترين اشتون، نماينده عالی اتحاديه اروپا در سياست خارجی و امور امنيتی، با هشدار به رژيم اسرائيل نسبت به بازداشت موقت «محمد حسين»، مفتی قدس، درگيری‌ها در مسجدالاقصی و خشونت در قدس ابراز نگرانی كرد.
اشتون تأكيد كرد: حق دسترسی پيروان اديان مختلف به اماكن مقدس برای عبادت بايد مورد احترام قرار گيرد.
وی همچنين با ابراز نگرانی نسبت به تصويب ساخت واحدهای مسكونی جديد در رام‌الله از سوی رژيم اسرائيل، عنوان كرد: مواضع اتحاديه اروپا نسبت به ساخت‌وساز در سرزمين‌های اشغالی مشخص است و اتحاديه اروپا اين ساخت‌وسازها را غيرقانونی و مانع برقراری صلح در منطقه می‌داند.
دستگيری مفتی قدس در پی ناآرامی‌های اخير در مسجدالاقصی و ممانعت سربازان اسرائيلی از نمازگزاران مسلمان برای ورود به مسجد، صورت گرفت.
captcha