کد خبر: 2539465
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

استان يزد؛ پيشتاز در برگزاری كرسی تفسير قرآن ویژه معلمان

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان يزد، اين استان را از استان‌های پيشتاز در برپایی كرسی تفسير قرآن برای معلمان معرفی كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش يزد، حميد رستگاری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان يزد در سومين نشست شورای آموزش و پرورش استان يزد، اين استان را از استان‌های پيشتاز در برپایی كرسی تفسير قرآن برای معلمان معرفی كرد.
وی گفت: در اين طرح كه همزمان با ماه مبارك رمضان اجرا می‌شود، آيات منتخب كتب درسی برای معلمان به‌ويژه آموزگاران، دبيران دينی، قرآن، عربی و پرورشی، تفسير می‌شود.
محمدرضا بابايی، معاون برنامه‌ريزی استاندار يزد در اين نشست فعاليت‌های قرآنی آموزش و پرورش استان را ستود و بر ضرورت برپایی محافل و مجالس قرآنی برای دانش‌آموزان و معلمان تأكيد كرد و افزود: بايد زمينه بهره‌مندی از مفاهيم عالی قرآن برای آحاد جامعه فراهم شود.
وی اهميت حضور خيران در عرصه مدرسه‌سازی را خاطرنشان كرد و بر ترويج فرهنگ مدرسه‌سازی توسط خیران تأكيد و اضافه كرد: در تبديل و جايگزينی مدارس خيری، همواره نيت واقف، مورد توجه باشد.
عليرضا مصباح‌فر، رئيس گروه طرح و برنامه اداره‌كل آموزش و پرورش استان يزد نيز در اين نشست گزارشی از وضعيت نيروی انسانی در آموزش و پرورش و شيوه‌نامه ساماندهی نيروی انسانی در سال جديد را ارائه كرد.
ابوالفضل پهلوان حسينی، رئيس اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش استان نيز گزارشی از طرح‌ها و برنامه‌های در دست اقدام اين اداره در زمينه توسعه فناوری در آموزش و پرورش قرائت كرد.
همچنين محمدكاظم رحيم‌نژاد، مديركل آموزش و پرورش استان در اين نشست، گزارشی از برنامه‌های يک ماه آموزش و پرورش استان ارائه كرد.
یادآور می‌شود، اين نشست با مطرح و بررسی كردن مباحثی مانند تصميم‌گيری برای جايگزينی مدرسه خيری خامسی كه در طرح توسعه آستان مقدس امامزاده جعفر(ع) قرار دارد، گزارش ساماندهی نيروی انسانی، طرح برگزاری كرسی‌های تفسير قرآن كريم برای معلمان، ارائه گزارش طرح‌های فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش همراه بود.
captcha