حجتالاسلام غلامرضا دهقان، امام جمعه سراوان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: دولتمردان، خدمتگزاران جامعه هستند و بايد پاسدار اسلام باشند، كانديداها با برنامهريزیهای اصولی مشكلات مردم را به حداقل كاهش دهند تا جوانان از دردهای بيكاری و مشكلات معيشتی به مرگ تدريجی رجوع نياورند.
امام جمعه سراوان گفت: مردم حق دارند در چهارچوب قانون، آسايش و آزادیهای خود را از مسئولان بخواهند؛ لذا بايد كانديداها برای امنيت، آزادی و عدالت اجتماعی بينديشند.
وی همچنين اظهار كرد: مردم در سرنوشت كشور توسط آرای خود و از طريق انتخابات تا كنون نقشهای مهمی را ايفا كردهاند؛ لذا در 24 خرداد، برگ زرين ديگری را برای آبادانی جامعه بر جای خواهند گذاشت و در انتخابات 24 خردادماه به نظر آنچه در درجه اول اهمیّت قرار دارد تثبيت دستاوردهای مهم كشوری در قالب محكم و قانونی است.
حجتالاسلام دهقان افزود: كانديداها وظيفه خطيری به عهده دارند، اگر از سرمايههای انقلاب بهرهبرداری لازم نشود ممكن است خداوند طور ديگری با ما رفتار كند.
خطيب جمعه سراوان ابراز كرد: رأی اولیها اگر بخواهند كشور ما با اقتدار بماند، فرد اصلح را انتخاب كنند كه برای عمران آبادی منطقه تلاش كند و در يك كلام برای كشور عزّت و سرافرازی بياورد.
حجتالاسلام دهقان در پایان افزود: مردم فهيم سيستان و بلوچستان به خوبی میدانند كه انتخابات نقش مهمی در حفاظت از نظام جمهوری اسلامی ايران دارد، بنابراين میطلبد كه با حضور فعال و حداكثری خود در پای صندوقهای رأی، نگاهی همراه با اخلاص و تقوا داشته باشيم تا از انتخاب خود پشيمان نشويم.