کد خبر: 2547728
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰

برگزاری هشتمين همايش امام مهدی(عج) در منچستر

گروه بين‌الملل: هشتمين دوره همايش سالانه امام مهدی(عج) در آستانه عيد نيمه شعبان و سالروز ميلاد حضرت ولی‌عصر(عج) شنبه، 1 تيرماه، به همت بنياد جوانان محبان‌المهدی(عج) در مؤسسه اسلامی منچستر انگليس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Mohebban»، در اين همايش وظايف فردی، اجتماعی و جهانی منتظر در زمان غيب، معنای انتظار و زندگی در غرب به عنوان پيروان امام مهدی(عج) و مسئله انتظار مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بنياد جوانان محبان‌المهدی(عج) همچنين ديروز، 25 خردادماه، با هدف تبيين دقيق مباحث مهم اين همايش، اقدام به برگزاری يك كارگاه آموزشی با محوريت موضوع انتظار امام مهدی(عج) كرد.
در اين كارگاه آموزشی انديشمندان و علمای مسلمان به تبيين دقيق ابعاد مختلف مسئله انتظار از ديدگاه تشيع پرداختند.
بنياد جوانان محبان‌المهدی(عج) در سال 1994 از سوی شيعيان مسلمان در منچستر تأسيس شد كه به دليل كمك‌رسانی به نيازمندان به يكی از نهادهای مطرح اين منطقه تبديل شده است.
برگزاری همايش امام مهدی(عج)، عيدالزهرا(س)، همايش «بانوان برگزيده: حضرت مريم(س) و حضرت فاطمه(س)»، شهادت امام علی(ع)، آشنايی با كربلا و همايش «اسلام و مسيحيت: اديان رحمت» از جمله برنامه‌های سالانه اين بنياد است.
captcha