کد خبر: 2548873
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹

برپايی جشنواره «ملكوت» بر پايه 134 اثر آيت‌الله جوادی‌ آملی

گروه ادب: مدير مركز نشر بين‌المللی اسراء از برگزاری طرح ملی جشنواره «ملكوت» با همكاری جهاد دانشگاهی كشور و خبرگزاری ايكنا خبر داد و تصريح كرد: 134 اثر آيت‌الله العظمی جوادی‌آملی، منبع اصلی مطالعاتی اين جشنواره به شمار می‌آيد.

مصطفی امرائی، مدير مركز نشر بين‌المللی اسراء در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) درباره اجرای طرح ملی جشنواره «ملكوت» گفت: اين جشنواره ملی با همكاری جهاد دانشگاهی كشور و سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشگاهيان، خبرگزاری ايكنا و نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.
وی افزود: همزمان با برگزاری بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن، مجموعه آثار آيت‌الله العظمی جوادی‌آملی به صورت نرم‌افزاری به تعداد 200 هزار نسخه تهيه و در اين نمايشگاه عرضه می‌شود.
امرائی با اشاره به چگونگی اجرای اين طرح اظهار كرد: اين طرح به صورت پنج ساله بوده و هر سال بخشی از آثار آيت‌الله جوادی‌آملی به مسابقه گذاشته می‌شود كه مخاطبان پس از مطالعه در آزمون شركت كرده و به سؤالات طرح شده پاسخ می‌دهند كه آزمون با 9 روش از جمله مكاتباتی، اينترنتی، پيامكی و وبلاگ‌نويسی اجرا خواهد شد.
وی در ادامه تصريح كرد: اين نرم‌افزار در واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر كشور، دانشگاه‌ها، كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، بسيج دانشجويی، نهاد نمايندگی مقام معطم رهبری در دانشگاه‌ها و در بين دانشجويان خارج از كشور توزيع می‌شود، البته بخشی از نرم‌افزارها هم از طريق سروش رسانه توزيع می‌شود و عموم اقشار جامعه اسلامی می‌توانند در اين طرح شركت كنند.
امرائی با اشاره به تعداد آثار مورد آزمون در اين طرح بيان كرد: 134 كتاب در اين مجموعه نرم‌افزار گنجانده شده است و سؤالات از متن اين كتاب‌ها طرح می‌شود.
وی در پاسخ به اين سؤال كه مقدمات برگزاری اين طرح از چه زمانی آغاز می‌شود، گفت: 15 تيرماه امسال مقدمات اجرای اين طرح آماده شده و از اوايل مهرماه، مجموعه منابع مورد سؤال مشخص و از اسفندماه نيز اجرايی خواهد شد.
مدير مركز نشر بين‌المللی اسراء در ادامه سخنانش، جوايز اين مسابقات را مورد اشاره قرار داد و تصريح كرد: دو دستگاه خودرو تيبا، 14 سكه بهار آزادی و 257 جايزه نقدی و غيرنقدی از جوايز اين جشنواره است كه به برندگان اهداء می‌شود.
captcha