کد خبر: 2553958
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲

هفتمين همايش همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علميه: دبير ستاد همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش از برگزاری هفتمين همايش سالانه همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش در شهر مقدس قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) حجت‌الاسلام والمسلمين محتبی ملكی، دبير ستاد همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش يك‌شنبه 9 تيرماه در نشستی خبری كه در دبيرخانه ستاد همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش در قم برگزار شد گفت: شعار هفتمين همايش سالانه «تربيت اسلامی، نيروی انسانی و تحول بنيادين» خواهد بود.
وی بيان كرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به توانمندسازی نيروی انسانی برای جبران ضعف محتوای آموزشی تاكيد دارند از اين رو در سياست‌های كلی ايجاد تحول در نظام آموزش و پرورش برجستگی جايگاه منابع انسانی در دسترسی به تحول را به خوبی مشاهده می‌كنيم.
دبير ستاد همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش اظهار كرد: همايش سالانه همكاری‌های حوزه های علميه و آموزش و پرورش با حضور انديشمندان و فرهيختگان فرهنگی و هنری و حوزوی هم‌چنين مقامات ارشد حوزه و وزارت آموزش و پرورش با توجه به محورهای مختلف برگزار می‌شود.
ملكی يادآور شد: در عرصه تعليم و تربيت سؤالات بسياری در ذهن كارشناسان حوزوی و آموزش و پرورشی وجود دارد كه در همايش همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش به اين سؤالات پرداخته می‌شود.
وی گفت: اشاعه و فرهنگ‌سازی از اهداف برگزاری اين همايش است كه بتوانيم تعامل و همكاری حوزه و آموزش و پرورش و ثمرات شيرين آن را در جامعه نهادينه كنيم.
دبير ستاد همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش افزود: در پرتو برگزاری همايش سالانه همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش با دست‌يابی به هم‌افزايی می‌توانيم در امور تعليمی و تربيتی به هماهنگی لازم بين دو نهاد دست يابيم.
وی تشريح سياست‌ها و برنامه‌های آينده ستاد همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش را از ديگر اهداف برگزاری همايش مذكور عنوان كرد و گفت: در اين همايش هم‌چنين نقاط قوت و ضعف همكاری‌ها مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
ملكی يادآور شد: هفتمين همايش سالانه همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش روز پنج‌شنبه 13 تيرماه در محل سالن همايش دارالشفاء قم و با سخنرانی وزير آموزش و پرورش و مدير حوزه های علميه برگزار خواهد شد.
وی تاكيد كرد: در همايش امسال از مديران حوزه‌های علميه مراكز استان‌ها نيز حضور خواهند يافت تا در برنامه‌های كميته استانی مشاركت كنند.
وی افزود: با توجه به صرفه‌جويی در زمان و هزينه‌های مالی و با توجه به زمان كمی كه تا ماه مبارك رمضان داريم امسال ميزگردها و نشست‌های تخصصی در حاشيه همايش هفتم برگزار نخواهد شد.
captcha