کد خبر: 2558025
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

جشنواره «مسافر آدينه» به كار خود پايان داد

گروه هنر: ‌اختتاميه ششمين جشنواره شعر مسافر آدينه و نخستين جشنواره داستانك ادبی انتظار در دو بخش كارگاه ادبی و شب شعر در شهرستان اقليد به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، اختتاميه جشنواره شعر ‌مسافر آدينه‌ با حضور فرهادی، مؤلف، پژوهشگر، استاد دانشگاه فرهنگيان در بخش كارگاه ادبی و بخش ديگر يعنی اجرای شب شعر دوشنبه، 17 تيرماه با حضور شاعران، فرهنگيان، ادب دوستان فارس در شهرستان اقليد برگزار شد.
علی‌اكبر رحيمی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اقليد، در اين مراسم، گزارشی از عملكرد دبيرخانه ارائه ‌داد و گفت:‌ در جشنواره امسال بخش داستانك ادبی انتظار اضافه شد.
وی افزود: بيش از 140 اثر در بخش شعر و بيش از 30 اثر در بخش داستانك به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شد كه پس از انجام داوری‌های لازم، آثار برگزيده اعلام شد.
علی‌محمد اسكروچی، معاون هنری اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نيز در اين مراسم گفت: از آن‌جايی‌كه اقليد متبرك به قدوم مبارك حضرت امام رضا(ع) و نيز مزين به نام حضرت صاحب‌‌الزمان(عج) است بايد نگاه ويژه مسئولان و ‌پرداختن هرچه بيشتر به چنين فضاهای فرهنگی در دستور كار قرار داده شود.
بنا‌بر اين گزارش، در اين مراسم بعد از شعرخوانی شاعران، اعضای گروه موسيقی به اجرای چند قطعه موسيقی سنتی به سرپرستی هاشم همتی پرداختند و در پايان بيانيه هيئت داوران توسط دبير همايش قرائت و برگزيدگان معرفی و جوايز نفيسی به آن‌ها اهدا شد.
يادآور می‌شود، در اين مراسم، 10 اثر در بخش شعر از محمودرضا برامكه، ميترا كاشفی، ليلاسادات خيرانديش، هاشم همتی، علی بهمنی، رحمان مولايی، سيداحمد مغربی، نجمه بانشی، فاطمه بيژنی و محمدهادی بازياری و 2 اثر از مهرداد رحيمی از آباده، بهرام فيروزی از فسا در بخش داستانك به عنوان آثار برگزيده منتخب شدند ضمن اينكه فرشته مسعودی در بخش شعر و فاطمه باقری نيز در بخش داستانك شايسته تقدير شناخته شدند.
captcha