کد خبر: 2561247
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

برگزاری ويژه‌‌برنامه «با قرآن در رمضان» در كرج

گروه فعاليت‌های قرآنی: همزمان با ماه مبارك رمضان، ويژه‌برنامه «با قرآن در رمضان» با حضور قاريان و حافظان ممتاز در شهر كرج برگزار می شود.

جواد ملازاده، كارشناس امور قرآنی تبليغات اسلامی شمال كرج در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: اجرای ويژه‌‌برنامه با قرآن در رمضان همزمان با نخستين روز ماه مبارك رمضان در محل هيئت انصارالامام خامنه ای با حضور قاريان بين‌المللی و ممتاز استان البرز و همچنين اساتيد كشوری آغاز شد.
وی افزود: ويژه‌برنامه با قرآن در رمضان با محوريت جزء‌خوانی قرآن كريم همانند سال‌های گذشته با همكاری موسسه قرآنی مردمی جامعه قرآنيان پويا كرج و هيئت انصارالامام همه روزه از ساعت 18 الی 19 با حضور مردم قرآن دوست كرجی در حال اجراست.
ملازاده با اشاره به ضرورت غنای برنامه جزء‌خوانی، از برگزاری برنامه تفسير در كنار اين جلسات خبر داد و گفت: برنامه تفسير آيات با حضور خطيب توانمند حجت‌الاسلام تويسركانی بلافاصله بعد از اتمام برنامه قرائت به مدت 10 دقيقه برگزار می‌شود.
وی همچنين به برگزاری مسابقه تفسير قرآن اشاره كرد و گفت: با برنامه‌ريزی صورت گرفته از تفسير قرآن حجت‌الاسلام حجت‌الاسلام تويسركانی سؤالاتی مطرح و در اختيار عموم مردم قرار خواهد گرفت كه به برگزيدگان جوايزی اعطاء می شود.
كارشناس واحد امور قرآنی تبليغات اسلامی البرز در پایان بر ضرورت بهره‌گيری لحظه به لحظه از شب‌های ماه مبارك رمضان تأكيد و افزود: در همين راستا مراسم كرسی تلاوت نيز در طول ماه مبارك در محل ياد شده برگزار می‌شود.
یادآوری می‌شود که اين برنامه پرشكوه قرآنی در كرج، ميدان امام خمينی هيئت انصارالامام خامنه‌ای برگزار می‌شود.
captcha