کد خبر: 2565375
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

نشست مبلغان و ائمه جماعات گراش برگزار شد

گروه اجتماعی:‌ رئيس اداره تبليغات اسلامی گراش از برگزاری نشست مبلغان و ائمه جماعات اين شهرستان در مدرسه علميه چهارده معصوم گراش خبر داد و گفت:‌ هدف از برگزاری اين نشست تبيين اهداف و رسالت‌های مبلغان و ائمه جماعات در ايام ماه رمضان و توسعه فرهنگ دينی در جامعه است.

حجت‌الاسلام و المسلمين حبيب باقری، رئيس اداره تبليغات اسلامی گراش در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، از برگزاری نشست مبلغان و ائمه جماعات در مدرسه علميه چهارده معصوم اين شهرستان خبر داد و گفت:‌ هدف از برگزاری اين نشست تبيين اهداف و رسالت‌های مبلغان و روحانيان و ائمه جماعات در ايام ماه مبارك رمضان و توسعه فرهنگ دينی در جامعه است.
وی افزود: ماه رمضان بهترين فرصت برای نشر معارف و احكام الهی است، زيرا با حضور نيروهای جوان و نوجوان در مساجد زمينه مناسب برای تبليغ دين مهياست.
حجت‌الاسلام باقری تصريح كرد: ماه رمضان قلب‌های پاك جوانان روزه‌دار در مساجد آماده پذيرش معارف و عقايد دينی است و مبلغان بايد اين فرصت را غنيمت بشمارند.
رئيس اداره تبليغات اسلامی گراش ابراز اميدواری كرد: با انجام فعاليت‌های تبليغ دين بتوان گام‌های مؤثری در راستای اعتلای فرهنگ و آموزه‌های دينی در جامعه برداشت.
captcha