کد خبر: 2566866
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۸

فرهنگ دفاع مقدس همانند دژی تسخيرناپذير است

گروه سياسی: حجت‎الاسلام آل هاشم با تأكيد بر اينكه فرهنگ دفاع مقدس همانند دژی تسخير ناپذير است، با اشاره به برخی ديدگاه های مطرح شده در جلسه، تاكيد كرد: مهمترين وظيفه پيشكسوتان دفاع مقدس ارتش، تبيين نقش اين نيرو در سالهای ابتدايی جنگ تحميلی است.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ايران، حجت الاسلام و المسلمين سيدمحمدعلی آل هاشم، رييس سازمان عقيدتی سياسی ارتش در مراسم هم انديشی پيشكسوتان دفاع مقدس ارتش با گراميداشت سالروز عمليات مرصاد، تأكيد كرد: تبليغ دفاع مقدس وظيفه همه ما است. امروز بعد از سه دهه از انقلاب اسلامی همه اذعان دارند كه ما به اين فرهنگ نياز داريم چرا كه انجام كارهای بزرگ در كشور تنها با فرهنگ دوران دفاع مقدس ممكن است.
وی با تأكيد بر اينكه فرهنگ دفاع مقدس همانند دژی تسخير ناپذير است، با اشاره به برخی ديدگاه های مطرح شده در جلسه، تاكيد كرد: مهمترين وظيفه پيشكسوتان دفاع مقدس ارتش، تبيين نقش اين نيرو در سالهای ابتدايی جنگ تحميلی است.
وی افزود: در شرايطی كه سازمان ارتش به دليل وقوع انقلاب انسجام خود را از دست داده بود، اما ارتش در همان وضعيت هم عراق را در ابتدای حمله به ايران زمين گير كرد و اگر شجاعت كاركنان ارتش نبود، ما وضعيت بدتری در آن سال ها داشتيم.
حجت الاسلام آل هاشم در اين زمينه به چند نكته اشاره و خاطرنشان كرد: مهمترين موضوع كه بايد مورد توجه ما قرار بگيرد اين است كه درباره جنگ تحميلی منصفانه و در عين حال مستدل سخن بگوييم. اين توصيه قرآن است كه بيان خود را محكم و بدون شك و ترديد بيان كنيد.
بيان ساده مسايل جنگ تحميلی برای عموم مردم آخرين نكته ای بود كه رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش بدان تاكيد كرد و افزود: بيان واقعيت های جنگ تحميلی بايد به صورت تبينی باشد تا نسل جديد هم با آن همراه شود.
گفتنی است در پايان اين نشست از امير سرتيپ دوم معتمديان، فرمانده قرارگاه پشتيبانی ستاد ارتش و امير سرتيپ دوم توانايی، فرمانده مهندسی ستاد ارتش به جهت حسن همكاری با سازمان عقيدتی سياسی با اهداء لوح تقدير شد.
captcha