کد خبر: 2567272
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

مسابقه «نور قرآن» در الجزاير برگزار می‌شود

گروه بين‌الملل: مسابقه «نور قرآن» به مناسبت ماه مبارك رمضان با موضوع حفظ حديث و آيات كلام‌الله مجيد، امروز، پنجم مردادماه، در شهر «بومرداس» آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «elmoudjahid»، پنجمين دوره مسابقات دينی «نور قرآن» ويژه كودكان و نوجوانان استان بومرداس امروز، پنجم مردادماه با حضور 200 شركت‌كننده در مركز فرهنگی ـ اسلامی شهر بومرداس آغاز می‌شود.
«رباح بلعباس»، مسئول برگزاری پنجمين دوره مسابقات «نور قرآن» در نشستی مطبوعاتی اعلام كرد: اين دوره از مسابقات ويژه كودكان و نوجوانان شش تا شانزده سال است و در بخش‌های حفظ قرآن‌كريم و حفظ احاديث نبوی(ص) برگزار می‌شود.
وی افزود: همچنين اين دوره از مسابقات به دو بخش كودكان 6 تا 10 سال و نوجوانان 11 تا 16 سال تقسيم‌بندی شده است كه برای گروه اول، حفظ پنج حزب و 20 حديث نبوی(ص) و برای گروه دوم، حفظ 30 حديث و 15 حزب ضروری است.
به گفته مسئول برگزاری مسابقات، پنجمين دوره اين رقابت‌ها از امروز آغاز می‌شود و اختتاميه و مراسم اعلام اسامی نفرات برتر از ميان 200 شركت‌كننده دختر و پسر، هفته آينده در شهر بومرداس برگزار خواهد شد.
اين دوره از مسابقات به همت وزارت اوقاف و امور اسلامی الجزاير و مركز فرهنگی ـ اسلامی استان بومرداس در قالب ويژه‌برنامه‌‌های رمضان سال 2013 ميلادی برپا می‌شود.
captcha