کد خبر: 2568568
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶

منطقه گردشگری طالقان نيازمند تأسيس بهترين مساجد است

گروه اجتماعی: طالقان به دليل اينكه يك منطقه گردشگری است نياز جدی به تأسيس بهترين مساجد و با امكانات كامل دارد حتی اگر ساخت اين مساجد مدت زمان زيادی به طول انجامد.

حجت‌الاسلام محمدی، كارشناس امور مبلغين تبليغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: بيشتر مساجد طالقان روحانی ندارد تا اقامه نماز در آنها به صورت جماعت باشد و فقط در هفت مسجد نماز جماعت برپا می‌شود كه از اين تعداد مسجد نيز تنها سه مسجد روحانی ثابت دارند.
وی افزود: در حال حاضر در اين مساجد مهمترين مشكل، نبود خانه عالم برای جذب روحانی است و در صورت وجود خانه عالم آمادگی برای جذب روحانی برای پنج مسجد ديگر وجود دارد و از سازمان تبليغات اسلامی استان البرز كه مسئول پيگيری ساخت خانه عالم در روستاهاست تقاضامنديم در زمينه احداث خانه عالم در اين شهرستان اقدام كند.
كارشناس امور مبلغين تبليغات اسلامی البرز با اشاره به تعدد مراكز فرهنگی برای انجام امور فرهنگی نظيرآموزش قرآن گفت: با وجود اينكه همه اين مراكز در جامعه به آموزش قرآن مشغول هستند ولی اكثريت جوانان با قرآن بيگانه هستند.
وی در پايان گفت: طالقان به دليل اينكه يك منطقه گردشگری است نياز جدی به تأسيس بهترين مساجد و با امكانات كامل دارد حتی اگر ساخت اين مساجد مدت زمان زيادی به طول انجامد.
captcha