کد خبر: 2568699
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

استفاده از دستورات قرآن، معنای واقعی درك و تدبر آيات است

گروه فعاليت‌های قرآنی: تلاوت قرآن تنها خواندن قرآن نيست بلكه خواندن و فهم و درك آيات قرآن است و فهم و درك قرآن يعنی اينكه دستورهای قرآن را بتوانيم در زندگی فردی و اجتماعی به‌كار بنديم.

رضا شريفی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم‌بيد در حاشيه برگزاری محفل انس با قرآن در اين شهرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، گفت: تلاوت قرآن كريم در هر حال ارزشمند است.
وی با بيان اينكه قرآن، كلام خداست و خواندن تمام سوره‌ها فظيلت و ثواب دارد، افزود: البته تلاوت قرآن تنها خواندن قرآن نيست بلكه خواندن و فهم و درك آيات قرآن است و فهم و درك قرآن يعنی اينكه دستورهای قرآن را بتوانيم در زندگی فردی و اجتماعی به‌كار بنديم.
شريفی تصريح كرد: به‌طور قطع اگر مسلمانان از مفاد سوره‌های قرآن در زندگی خود الهام بگيرند همه پاداش‌ها و خواسته‌های مشروع دنيا و آخرت را از آن خود می‌کنند.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌بيد اظهار كرد: مؤمنان واقعی اين اعمال صالح را انجام می‌دهند تا خداوند اجر و پاداش كامل به آن‌ها بدهد و از فضلش بر آن‌ها بيفزايد.
يادآور می‌شود، در محفل انس با قرآن شهرستان خرم‌بيد كه با حضور مردم ولايت‌مدار و قرآن دوست شهر اين شهرستان برگزار شد، تعدادی از قاريان شهرستانی به همراه محمدعلی ذاكری، قاری روشندل و بين‌المللی به تلاوت آيات نورانی كلام وحی پرداختند.
captcha